Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Impactul noilor taxe asupra mediului de afaceri in anul 2023

8 decembrie 2022 @ 5:00 pm - 8:00 pm

Stimata doamna/Stimate domn

Presedinte/Director general/Administrator,

 

Avem placerea de a va transmite in cele ce urmeaza invitatia de a participa la Seminarul Impactul noilor taxe asupra mediului de afaceri in anul 2023, ce va avea loc in data de 8 decembrie 2022, ora 17:00.

 

Seminarul este organizat de CONTANA SRL – membru CCIB – si se va desfasura in Sala Arh. Ștefan Burcuș de la etajul 3 al Palatului CCIB, str. Ion Ghica nr. 4, sector 3.

 

Detalii despre organizare, modul de inregistrare si persoana de contact regasiti in invitatia de mai jos.

 

 

Toamna asta se numara intrebarile tale referitoare la impactul taxelor asupra mediului de afaceri ce urmeaza sa se intample de la inceputul anului 2023 si vei primi toate raspunsurile participand la seminarul nostru anual editia a II-a din data de 8 decembrie 2022, joi ora 17:00.

 

Cat costa si unde confirm prezenta?

Este pentru invitatii CONTANA si pentru membrii Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Te poti inregistra accesand link-ul de mai jos.

sau

Poti sa suni la numarul de telefon 0751.104.982 (Cristina) pentru detalii suplimentare si inregistrare la eveniment.
Cum poti sa devii membru CCIB?

Avantajele de care se bucură membrii Camerei de Comert și Industrie a Municipiului București – le gasesti accesand acest >> LINK <<

Care este termenul limita de confirmare?

30.11.2022

Ce primesti daca participi?

Materiale de lucru si informatii intr-un format usor de inteles pentru tine, reprezentand efortul a sute de ore de munca, prestate de 3 specialisti pe taxe si peste 30 de specialisti contabili ce iti vor raspunde la:

  • Care este impactul taxelor asupra afacerii tale.
  • Care trebuie sa fie pozitionarea ta ca si antreprenor si cum trebuie sa gandesti pe termen mediu, pentru a castiga jocul taxelor.
  • Ce trebuie sa stii ca antreprenor despre impozite si taxe, si ce tipuri de cheltuieli poti sa ne aduci pentru a reduce impozitele si taxele de plata.
  • Cum gandesc reprezentantii / inspectorii ANAF, si ce ai de facut astfel incat sa nu ai batai de cap in caz de control fiscal.
  • Care sunt modificarile din cursul anului care iti pot afecta afacerea.
  • Care sunt modificarile majore care iti afecteaza afacerea incepand de anul urmator, si cum trebuie sa te pozitionezi. Discutam aici despre statutul microintreprinderilor, impozitul pe dividende, modificari care afecteaza firmele de constructii, ce modificari ti se aplica ca si persoana fizica,  ce obligatii suplimentare de declarare ai de anul urmator, si asa mai departe.

Cine prezinta?
Domnul Teposu Adrian, CEO Contana, de profesie expert contabil, consultant fiscal si profesionist cu peste 20 de ani de experienta in domeniul taxelor.

Cat dureaza?
Aproximativ 2-3 ore, in care vei cunoaste si intelege mai multa legislatie fiscala decat cea mai mare parte a contabililor profesionisti din Romania.

Unde se desfasoara evenimentul?

Camera de Comert și Industrie a Municipiului Bucuresti – Sala Arh. Ștefan Burcuș la etajul 3 al Palatului CCIB – edificiu de prestigiu al arhitecturii bucureştene a începutului de secol XX.

Locatia o poti accesa cu un simplu click aici 
Iti recomandam sa vii cu cel putin 45 de minute mai devreme la eveniment datorita traficului si limita locurilor de parcare din zona.
Agenda evenimentului

  • 16:00 – 16:45 – Check-in + Networking + Intrarea in sala
  • 17:00 – 18:50- prezentarea seminarului
  • 19:00 – 19:45 – intrebari si raspunsuri

Te asteptam cu drag!
Daca nu iti este indiferent cati bani platesti acum pe impozite si taxe, aboneaza-te gratuit la buletinul nostru informativ, si vei primi si raspunsuri la intrebarile pe care ni le adreseaza saptamanal sute de antreprenori din Romania.

 

 

 

Detalii

Dată:
8 decembrie 2022
Oră:
5:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
sandra.lasculescu@ccib.ro ; office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare