Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs online – “Manager de inovare”

4 octombrie 2021 - 13 octombrie 2021

RON1800
banner manager inovare

 

CIT-IRECSON Centrul de Informare Tehnologica, partener al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) va organiza un curs de “Manager de inovare” in sistem on-line, in perioada 04 -13 octombrie 2021 (inclusiv sambata si duminica).

Cursul va avea o durata de 60 ore si se va desfasura cu aprobarea Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC).

 

 

Obiectivul cursului: În contextul umătoarei perioade de programare 2021-2027, în care, Europa își propune să ocupe o poziție de lider în inovare și antreprenoriat, locul managerului de inovare se regăseşte în toate domeniile de activitate (învăţământ, producţie, agricultură, construcţii, comerţ, administraţie, publicitate etc.). Prezenţa acestei ocupaţii în COR indică faptul că şi în România, această meserie este necesară, din ce în ce mai des, în special în domeniile de activitate care au deschidere către nou.

 

Cursul îşi propune pregătirea viitorilor manageri de inovare în ce priveşte definirea şi explicarea noţiunii de inovare sub toate aspectele ei, abordarea transferului tehnologic şi a modului de realizare a acestuia, prezentarea instrumentelor de lucru ale managerului de inovare.

 

La sfarsitul cursului, in urma examenului de evaluare, participantii vor obtine certificatul de absolvire a cursului de specializare pentru ocupaţia MANAGER DE INOVARE Cod COR 242106, certificat recunoscut de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Examenul de absolvire va consta intr-un test grila si realizarea unui proiect pe tema Sistemului de management al inovării in cadrul organizatiei.

 

Taxa participare curs: 1800 lei / cursant. Membrii CCIB beneficiază de o reducere de 20%.

Taxa de participare include: activitatea de training, suport de curs, diverse materiale necesare derulării în condiţii optime a procesului de formare, examenul de certificare, diploma acreditată ANC.

 

 

CIT-IRECSON este entitate autorizată de Autoritatea de stat pentru cercetare-dezvoltare, în domeniul inovării şi tranferului tehnologic (ITT) și furnizor de formare profesională autorizat ANC pentru profesii conexe domeniului ITT.

 

In masura in care considerati ca acest curs poate fi de interes pentru institutia / organizatia dvs., va stam la dispozitie si cu alte informatii.

 

Persoana de contact CIT-IRECSON: Corina Țoncu e-mail: corina.toncu@irecson.ro, mobil: 0040744346602.

Detalii

Începe:
4 octombrie 2021
Se termină:
13 octombrie 2021
Cost:
RON1800
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Online
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizatori

CCIB
CIT-IRECSON