Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prezentare şi degustare de vinuri din India

19 noiembrie 2019

degustare

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), în parteneriat cu Ambasada Indiei în România, vă invită marți, 19.11.2019, la Palatul CCIB, Aula Carol I, din strada Ion Ghica 4, Sector 3, între orele 16:00 – 17:30, la evenimentul:

 

“PREZENTARE ȘI DEGUSTARE DE VINURI INDIENE”

 

în cadrul căruia vor fi prezentate trei tipuri de vinuri indiene, marca Grover Zampa Vineyards (alb/rose/roșu), pe care le veți putea degusta. Prezentarea va fi oferită de către un specialist al Grover Zampa Vineyards.

 

Grover Zampa Vineyards este o companie viticolă și vinicolă situată în Doddaballapura, Karnataka, fiind cel mai premiat producător de vin din India, datorită tehnicilor și practicilor internaționale pe care le folosesc. Protecția naturală din Dealurile Nandi și pantele terasate din Nashik oferă climă proaspătă și sol potrivit, condițiile fiind perfecte pentru cultivarea viței de vie.

De-a lungul anilor, Grover Zampa Vineyards a devenit sinonim cu vinul fin și reprezintă acum cel mai bun pe care India îl oferă în lumea vinurilor.

 

Pentru confirmări de participare şi detalii supli mentare, vă puteţi adresa persoanelor de contact: dl. Mircea Toader, Consilier al preşedintelui pentru relaţii internaţionale, tel.: 0725 167 894; E-mail: mircea.toader@ccib.ro sau dra. Sandra Lăsculescu, consilier relații internaționale, E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro.

 

Detalii

Dată:
19 noiembrie 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare