Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Reuniunea „Exportul romanesc sustinut de noua industrie: cercetarea stiintifica avansata de la cel mai puternic laser din lume”

6 noiembrie 2018

La initiativa ANEIR, in parteneriat cu Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele (care administreaza cel mai mare Laser din luneI: ELI-NP) si Camera de Comert  Bucuresti (CCIB) se organizeaza cea de a X-a editie a Zilei Industriei.

Evenimentul va avea loc in data de marti, 06 noiembrie a.c., intre orele 09:00-12:00 la Centrul de conferinte al Laserului, din str. Reactorului nr.30, Magurele, Jud. Ilfov.

Gasiti in atasament Invitatia la reuniunea „Exportul romanesc sustinut de noua industrie: cercetarea stiintifica avansata de la cel mai puternic laser din lume”, precum si modalitatile de transport la adresa respectiva (pentru cine  nu se deplaseaza cu autoturismul individual).

Sunt vizate industrii precum: industria construcțiilor de mașini (auto, vagoane, tramvaie, echipamente miniere, pentru rafinării și fabrici de ciment, piese pentru aviație etc), chimie,  industrie ușoară, agricultură și industria alimentară (îndeosebi BIO), industria lemnului, IT&C, industria petrolului și gazelor, industria navală, industria electrică, electrotehnică și electronică, pentru ca, în final, să putem să construim grupuri de lucru specializate care să urmărească aspectele concrete, impreuna cu specialistii de la Laser.

Cei interesati sunt rugati sa-si  inregistreze participarea pe site-ul https://indico.eli-np.ro/event/62/.

Participarea este gratuita.

 

 

Detalii

Dată:
6 noiembrie 2018
Eveniment Categories:
,

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro
Vezi site-ul web Organizator