Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Primul FORUM DE AFACERI BRAZILIA – ROMÂNIA

29 mai @ 2:30 pm - 6:00 pm

 

 

 

 

 

 

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) în parteneriat cu

Ambasada Republicii Federative a Braziliei în România,

vă adresează călduroasa INVITAȚIE de a participa miercuri 29 mai 2024 la

Primul FORUM DE AFACERI BRAZILIA – ROMÂNIA

 

cu începere de la ora 14:30, înregistrarea de la 14:00,  în Aula Carol I

a Palatului CCIB, Strada Ion Ghica nr.4, etaj 2, sector 3.

Organizarea acestui eveniment reprezintă o îmbinare fericită a dorinței Ambasadei Republicii Federative a Braziliei în România de a promova și stimula comerțul reciproc  și investițiile între cele două țări cu programul CCIB de a oferi noi oportunități de afaceri membrilor săi, firmelor, companiilor din București și în general mediului de afaceri din țara noastră.

Ambasada Braziliei, în calitate de coorganizator al evenimentului, va fi reprezentată la Forum de E.S. domnul Ricardo Guerra de Araújo, ambasador extraordinar și plenipotențiar, însoțit de reprezentanți ai Ambasadei și posibil invitați din această țară.. Pentru mediul de afaceri și instituțiile interesate din Brazilia, avem în vedere si posibilitatea participării acestora la eveniment pe platforma ZOOM.

La eveniment au fost invitați și reprezentanți ai conducerilor Agenției Române pentru Investiții Străine și Comerț Exterior (ARICE) din subordinea Primului-Ministru al României, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului,  Ministerul Afacerilor Externe, alte ministere și instituții din țara noastră.

Ambasada Braziliei a comunicat că până în prezent a fost identificat interesul mediului de afaceri din această țară pentru cooperare în domeniile: turism, sănătate (în special stomatologie), IT, automatizări, piese și componente auto, agricultură și consultanță în acest domeniu. Până la eveniment este posibil ca lista domeniilor de interes să fie completată, dar și alte propuneri de colaborare din partea participanților români la Forum vor fi reținute și diseminate în rândul mediului de afaceri brazilian.

Fiecare participant la întâlnire poate dialoga cu invitații și poate să-și prezinte obiectivele: căutarea de clienți, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoașterea condițiilor și posibilităților investiționale. Totodată, în cadrul evenimentului, vor putea participa la sesiunea de networking, comunicând cu cei prezenți.

După volumul schimburilor comerciale din 2023, Brazilia este cel mai mare partener comercial al țării noastre din America Latină, dar nivelul schimburilor nu reflectă potențialul celor două economii. Participarea la Forumul de afaceri poate constitui un bun prilej de a identifica noi oportunități de afaceri pentru firmele Dvs.

Pentru confirmări de participare, pe care le așteptăm până luni 27 mai a.c.ora 17:00, precum și pentru detalii suplimentare, sunteți rugați să vă adresați persoanelor de contact:  dl. Mircea Toader, tel. 0723 144 663/0725 167 894 sau e-mail mircea.toader@ccib.ro și dra. Nadjet Ranete, e-mail: nadjet.ranete@ccib.ro.

La rândul nostru vă vom ține la curent cu programul Forumului pe măsura finalizării acestuia. Se preconizează încheierea Forumului la ora 18:00 care va fi urmat de o Recepție oferită de organizatori la Sala de Bal (etajul 3, Palatul CCIB).

Vă așteptăm cu drag la Forumul de afaceri !

 

Iuliu STOCKLOSA
Presedinte

Detalii

Dată:
29 mai
Oră:
2:30 pm - 6:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare