Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

“FORUMUL DE AFACERI: ROMÂNIA – AZERBAIDJAN” – întâlniri B2B

23 mai 2023 @ 3:00 pm - 5:00 pm

INVITAŢIE

 

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Ambasada Republicii Azerbaidjan în România, Agenția de Promovare a Exportului și Investițiilor din Republica Azerbaidjan – AZPROMO,  precum și Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior – ARICE au plăcerea să vă invite la:

“FORUMUL DE AFACERI: ROMÂNIA  – AZERBAIDJAN” – întâlniri B2B

 

23 mai 2023

 

Orele 15:00 – 17:00

 

Înregistrarea de la 14:30

 

Palatul CCIB, Aula Carol I, Strada Ion Ghica 4, Sector 3, Bucureşti

 

Evenimentul are loc în marja lucrărilor celei de a VII-a Sesiuni a Comisiei interguvernamentale româno-azere de colaborare comercial-economică și tehnico științifică (Comisia mixtă), fiind dedicat promovării relațiilor comercial-economice dintre România și Republica Azerbaidjan, oferind oamenilor de afaceri români posibilitatea de a cunoaște mai bine mediul de afaceri și oportunitățile  oferite de piața azeră, inclusiv întâlniri B2B cu cele 12 firme și companii care fac parte din misiunea economică organizată de AZPROMO – Agenția de Promovare a Exportului și Investițiilor din Republica Azerbaidjan.

 

Forumul va fi onorat de prezența celor doi copreședinți în Comisia mixtă, din partea română dl. Virgil Popescu, ministrul energiei, iar din partea azeră dl. Sahil Babayev, ministrul muncii și protecției sociale a populației, precum și a E.S. Dr. Huseyn N. Najafov – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan în România. La eveniment vor participa președintele Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, dl. Rareș Burlacu, și directorul Executiv al AZPROMO, dl. Yusif Abdullayev.

Se anexează lista companiilor azere participante la Forum.

 

Limba de lucru va fi engleza.

 

Participarea este gratuită, iar firmele și companiile interesate sunt rugate să confirme participarea la eveniment până la data de 22 mai a.c., prin transmiterea unui E-mail către persoanele de contact de la CCIB: dl. Mircea Toader, tel.: 0725.167.894 sau 0723.144.663; E-mail: mircea.toader@ccib.ro şi dna. Sandra Botorogeanu, E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro.

 

Vă așteptăm cu drag la Forumul de Afaceri!

 

 

Cu aleasă considerație,

 

Iuliu Stocklosa

 

Președinte

 

 

Detalii

Dată:
23 mai 2023
Oră:
3:00 pm - 5:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare