Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-ELEN

5 iulie 2018

banner forum de afaceri romania-grecia iulie 2018

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Camera de Comerț și Industrie Evia din Republica Elenă și Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României din Atena au plăcerea să vă invite la:

“FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-ELEN”

5 iulie 2018 orele 13:00 – 16:30 (înregistrarea de la 12:30)

care va include și întâlniri B2B Palatul CCIB, Strada Ion Ghica 4, Aula Carol I, Sector 3, Bucureşti

Scopul evenimentului este de a dezvolta relațiile comerciale bilaterale şi de a stabili oportunități de afaceri cu 13 firme elene prezente la eveniment, care activează în diferite domenii (producţie, servicii, export, import), membre ale misiunii economice organizate de Camera de Comerț și Industrie EVIA, condusă de preşedinta acesteia Dna. Paraskevi AGIOSTRATITI.

Anexat, vă trimitem lista firmelor care compun delegația grecească cu domeniul lor de activitate, precum şi programul.

Evenimentul va fi onorat de participarea Dnei. Gabriela Mihaela VOICILĂ, Secretar de Stat în Ministerul. pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, copreședinte al Consiliului de Export al României.

Firmele interesate sunt rugate să confirme la CCIB, participarea până la data de 3 iulie 2018, prezentând şi firmele elene pe care doresc să le contacteze la întâlnirile B2B, persoane de contact fiind: dl. Mircea TOADER, Tel.: 0725.167.894 sau 0723.144.663; E-mail: mircea.toader@ccib.ro şi dra. Sandra LĂSCULESCU, E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro

Participarea este gratuită.

Detalii

Dată:
5 iulie 2018

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare