Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Lady Lawyer, ediția a V-a

22 noiembrie 2018

baner gala lady lawyer

Camera de Comerț și Industrie București și Editura Universul Juridic organizează joi, 22 noiembrie 2018, GALA LADY LAWYER, eveniment anual, ajuns la ediția a V-a.

Vor participa avocați din București și din marile orașe ale țării, directori juridici din companii, bănci și instituții publice, precum și reprezentanți ai asociațiilor patronale și profesionale.

Clinica Eliade și CEC Bank sunt partenerii Galei Lady Lawyer, care se va desfășura în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București (Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București).

Evenimentul este organizat cu sprijinul companiilor Aur’a Mineral Water, Beauty Fusion, Budureasca, Das Aesthetic Clinique, Nedelya, Premium Fruct și Romanian Folk Art Fashion.

Editura Universul Juridic respectă, prețuiește și susține valorile. Gala Lady Lawyer celebrează doamnele avocat care au reușit să se impună de-a lungul timpului în această profesie, să evidențieze cariere de succes, dar și să reliefeze faptul că femeile sunt o adevărată forță în avocatură.

Gala Lady Lawyer va premia tenacitatea, pasiunea, viziunea, inovația, rigoarea profesională și capacitatea doamnelor avocat de a stabili parteneriate durabile în interesul firmelor, cabinetelor și a societăților în care activează.

În cadrul Galei Lady Lawyer, ediția a V-a, se va lansa revista Lady Lawyer, ediția noiembrie 2018.

Criteriile după care s-au realizat nominalizările

Experiența în piață; Opiniile și recomandările clienților și ale confraților; Rezultatele înregistrate în 2018; Brandul societății; Stilul de leadership; Activitatea academică; Complexitatea dosarelor  în care au fost implicate persoanele nominalizate; Apariția în presa de specialitate românească și în directoarele internaționale de profil.

  

Agenda

18:00 – 19:00: Primirea invitaților

19:00 – 19:15: Moment artistic

19:15 – 20:30: Ceremonia de premiere

20:30 – 21:30: Cocktail & Degustare de vinuri

 

Taxa de participare la evenimentul GALA LADY LAWYER, editia a V-a este în valoare de 200 de lei  +  TVA și include următoarele servicii:

– participare la toate manifestările Galei (înregistrare, moment artistic, ceremonia de premiere, cocktail și degustare de vinuri);

– revista Lady Lawyer, editia noiembrie 2018;

– voucherele cu reduceri de la partenerii Galei.

Inregistrare

Detalii

Dată:
22 noiembrie 2018
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://www.universuljuridic.ro/gala-lady-lawyer-editia-a-v-a/

Organizatori

CCIB
Editura Universul Juridic

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare