Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Intalnire de lucru cu Dl. Eugen-Orlando TEODOROVICI, Ministrul Finantelor Publice

25 aprilie 2018 @ 3:00 pm

banner site ccib – inlalnire lucru teodorovici ver 2

Pentru a fi informați, din surse autorizate, asupra unor probleme care pot avea influențe asupra activității companiei Dvs., Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti în parteneriat cu Agenția Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România vă invită miercuri, 25 aprilie a.c., ora 15:00, la o întâlnire de lucru, cu participarea unor înalți demnitari ai Guvernului sau alte autorități publice:

– Dl. Eugen – Orlando TEODOROVICI, Ministrul Finanțelor Publice
– D-na Georgeta BASARABESCU, Președinta Autorității Naționale pentru Protecția Datelor Personale

Temele ce vor fi abordate:

a) În ce măsură firmele românești se simt dezavantajate în concurența pe piața UE și extra-UE datorită reglementărilor financiar-vamale impuse de Comisia Europeană, dar și de autoritățile române

b) Măsurile ce se cer intreprinse de firme pentru implementarea, începând cu 25 mai a.c., a Directivei europene privind protecția datelor personale.

Locația întâlnirii:

Palatul CCIB, str Ion Ghica nr. 4, etaj 2, Aula Carol I (vis-a-vis de Banca Națională). Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3, 030044, Bucuresti | 021 319 0132, 021 318 5181 | office@ccib.ro | www.ccib.ro

Participarea pentru membrii CCIB este gratuită, dar în limita locurilor disponibile, la eveniment urmând să fie prezenți și membrii părții private din Consiliul de Export al României.

Înregistrarea, câte o persoană din partea unei firme/companii), se face prin mail la adresele: mircea.toader@ccib.ro și sandra.lasculescu@ccib.ro până, luni 23 aprilie a.c. ora 16:00.

Persoane de contact în CCIB: Mircea Toader, consilier al președintelui pentru relații internaționale tel. 0725 167 894 sau 0723 144 663, și Sandra Lăsculescu, consilier relații internaționale tel. 0724 021 848.

Reiterând disponibilitatea de a sprijini activitatea firmei/companiei Dumneavoastră în eforturile de identificare a celor mai viabile soluții de dezvoltare, atât în plan intern, cât și de internaționalizare a afacerilor, vă așteptăm la evenimentul anunțat, precum și la cele viitoare.

Detalii

Dată:
25 aprilie 2018
Oră:
3:00 pm
Eveniment Categories:
,

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare