Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

INVITATIE „PRIMA EXPOZIȚIE INDUSTRIALĂ COREEA – ROMÂNIA” si „FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-COREEANˮ, 3-5 septembrie 2019

3 septembrie 2019 - 5 septembrie 2019

Coreea-sept

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vă invită să vizitați:

„PRIMA EXPOZIȚIE INDUSTRIALĂ COREEA – ROMÂNIA”

3-5 septembrie 2019

 

organizată de: Korea-Romania Exchange Association, Uniunea Oamenilor de Afaceri Coreeni în România, Administrația Provinciei Gyeongsanbuk-Do și EU&OSUNG S.R.L., având coorganizatori Primăria sectorului 4 București și CCIB. Expoziția va fi amplasată în cortul amenajat pe platforma din fața Sălii Polivalente, București.

Program: de marți 3 până joi 5 septembrie a.c. între orele 10 -17:00. Festivitatea de deschidere  marți 3.09.2019 la ora 11:00.

În vederea asigurării accesului gratuit, firmele românești interesate să viziteze expoziția și să contacteze potențiali parteneri din Republica Coreeasunt rugate să confirme, până la 30.08.2019, participarea la adresele de E-mail disponibile mai jos, menționând data, firmele coreene pe care doresc să le întâlnească și intervalul orar preferat.

În marja evenimentului, se organizează:

 

“FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO-COREEAN,

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, str. Ion Ghica 4, sector 3,

Et. 2 Aula Carol I

3 septembrie a.c., 18:00 – 20:00, (cu înregistrare de la 17:30).

Scopul evenimentului este de a dezvolta relaţiile comerciale bilaterale şi de a stabili oportunităţi de afaceri cu firme coreene prezente la eveniment, care activează în diferite domenii (farmaceutică, cosmetice, echipamente medicale, produse și suplimente alimentare, industria ușoară,industria chimică, industria energetică, construcții și materiale de construcții, echipamente pentru agricultură, purificarea apei și aerului).

La eveniment au fost invitați E.S. domnul KIM Yong- Ho, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Coreea în România și domnul Hur, director general al reprezentanței din România a agenției sud –coreene de promovare schimburilor comerciale KOTRA.

Participarea la Forumul de Afaceri este gratuită cu condiția confirmării prezenței la eveniment până în data de 2 septembrie a.c. la adresele de mail de mai jos.

 

Așteptăm cu interes confirmarea participării dumneavoastră la acest eveniment, la adresele de E-mail CCIB: dl. Mircea TOADER – mircea.toader@ccib.ro,tel. 0725 167 894,dra. Sandra LĂSCULESCU – sandra.lasculescu@ccib.ro și dl. Adrian Pleșa – adrian.plesa@ccib.ro. Persoanele de contact vă stau la dispoziție pentru eventuale clarificări suplimentare.    

Detalii

Începe:
3 septembrie 2019
Se termină:
5 septembrie 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare