Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

NOILE OPORTUNITĂȚI DE VÂNZARE ÎN MEDIUL ONLINE

2 martie 2022

webinar

NOILE OPORTUNITĂȚI DE VÂNZARE ÎN MEDIUL ONLINE

WEBMINAR GRATUIT PENTRU MEMBRII CCIB

2 martie 2022, între orele 10:00- 11:30

 

Camera de Comert și Industrie a Municipiului București in parteneriat cu RE7CONSULTING România invită membrii săi la webminarul cu tema: Noile oportunități de vânzare în mediul online.

Evenimentul se va desfașura online, miercuri, 2 martie 2022, între orele 10:00-11:30.

Webminarul interactiv, susținut de Alexandra Lovin, va prezenta instrumente de marketing online structurate astfel:

 • Oportunitățile pe fiecare canal de promovare: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, TikTok, Google Ads
 • Obiectivele de promovare (atât pentru campaniile PPC, cât și pentru continutul organic)
 • Importanța Content Marketing
 • Cum targetăm audiența potrivită business-ului nostru

În plus, webinarul va avea un format interactiv, participanții avand ocazia de a intra în dialog cu Alexandra Lovin pentru a-și clarifica unele aspecte legate de temele prezentate.

Pentru membrii CCIB participarea este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 28 februarie 2022.

Ulterior înregistrării (prin completarea formularului de mai jos) și validării participării dvs. ca membru CCIB, participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de conectare pe platforma ZOOM.

Despre RE7CONSULTING România

Re7consulting România, cu sediul central în București, este singura agenție germană din România care oferă servicii complete de marketing digital. Agenția a fost fondată în anul 2015 de compania mamă din Fulda, Germania, cu o prezență de peste 10 ani pe piața de profil din această țară.

Misiunea re7consulting România este să livreze în mod constant noi campanii de marketing și soluții specializate de promovare care să depășească așteptările clienților.

Agenția se concentrează întotdeauna pe mai multe puncte de contact pentru a ajuta organizațiile să își atingă cu succes obiectivele.

Despre Alexandra Lovin

Alexandra are o experiență de zece ani în Marketing Online. Cariera în Digital Marketing a început-o cu serviciul de optimizare pentru motoarele de căutare, iar mai apoi a continuat să studieze alte servicii de marketing online, precum Google Ads, Social Media Marketing și marketing de conținut. Alexandra este, de asemenea, trainer specializat în social media și deține un master în NLP (programare neurolingvistică).

Despre Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Cu o tradiţie de peste 150 de ani în reprezentarea mediului de afaceri şi în derularea de parteneriate cu autorităţile, CCIB se bucură şi de o largă recunoaştere în țară și străinătate. Camera bucureșteană conlucrează cu peste 100 de organizaţii similare de pe toate continentele și, pe plan intern, cu mai mult de 40 de organizaţii profesionale, patronale, instituţii ale mediului academic şi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri. CCIB oferă membrilor săi, dar şi comunităţii de afaceri bucureştene o gamă largă de servicii: de la arbitraj comercial și mediere, înfiinţări de firme, sucursale, filiale, servicii personalizate de promovare a produselor şi serviciilor, inclusiv prin intermediul reprezentanţelor sale din străinătate, eliberare de certificate de origine sau de atestare a situației de forță majoră, şi până la servicii organizare de evenimente.  Potrivit statutului CCIB, membrii săi beneficiază de o serie de facilităţi.

  Doresc să primesc o copie a răspunsurilor mele

  Ai o întrebare ? Adreseaz-o de acum speakerului pentru a primi răspuns la webinar:

  Detalii

  Dată:
  2 martie 2022
  Eveniment Category:

  Organizator

  CCIB
  Email
  membri@ccib.ro;
  Vezi site-ul web Organizator