Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ÎNTÂLNIREA DE AFACERI ROMÂNIA – UCRAINA

13 iunie 2019

Banner Ro_Ucraina

În continuarea programului destinat sprijinirii membrilor săi și în general a mediului de afaceri românesc pentru internaționalizarea afacerilor, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), în parteneriat cu Camera de Comerț Bilaterală România-Ucraina, organizează joi, 13.06.2019, între orele 11:00 – 13:00 (înregistrarea de la 10:30), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr.4 (vis-a-vis de sediul BNR) și are plăcerea să vă invite la:

 

ÎNTÂLNIREA DE AFACERI ROMÂNIA – UCRAINA

 dedicată promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-ucrainene.

Evenimentul se desfăşoară în marja unei misiuni economice reprezentative ucrainene (23 persoane, reprezentând 17 firme) organizată de Administrația regiunii Vinnița, condusă de Guvernatorul acesteia. La evenimentvor fi prezenți E.S. Dl. Oleksandr Bankov, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Ucrainei în România, domnul Olexandr Sliusarenko, atașat economic în cadrul Ambasadei, doamna Mariana Mihăileanu, Secretar General al Camerei de Comerț Bilaterale România-Ucraina și reprezentanți din cadrul Departamentului de Comerț Exterior al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Programul va include atât prezentarea potențialului economic și oportunităților de afaceri oferite de regiunea Vinnița, cât și întâlniri B2B.

Lista completă a delegației ucrainene cu menționarea domeniilor de activitate poate fi vizionată mai jos.

 Participarea este gratuită, fiind însă necesară înregistrarea prezenței la eveniment, prin mail la adresele: mircea.toader@ccib.ro sau adrian.plesa@ccib.ro

 

Conducerea CCIB va fi onorată să vă salute la eveniment.

 

Detalii

Dată:
13 iunie 2019
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
membri@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare