Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Săptămâna produselor din Republica Macedonia de Nord

14 iunie 2021 - 18 iunie 2021

banner site bun
Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Ambasada Republicii Macedonia de Nord în România au plăcerea să vă invite să vizitați Expoziția: SĂPTĂMÂNA PRODUSELOR DIN REPUBLICA MACEDONIA DE NORD.
Evenimentul va avea loc in perioada: 14 – 18 iunie 2021, între orele 11:00 – 17:00, in Foaierul Aulei Carol I din Palatul CCIB (Strada Ion Ghica nr 4, sector 3, etaj 2).

 

Ceremonia de inaugurare va avea loc luni 14 iunie 2021 la ora 11:00 cu participarea: dl. Arjanit Xoxha, ministrul agriculturii, silviculturii și gospodăririi apelor din Republica Macedonia de Nord, dl. Aurel Simion, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, E.S. Gabriel Atanasov, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Macedonia de Nord în România, ing. Iuliu Stocklosa, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, precum si a altor persoane oficiale din cele două țări.

 

Vor fi expuse produse agroalimentare: brânzeturi, produse din carne, miere naturală, vinuri, sucuri naturale, produse conservate din legume, dulciuri etc.
Expoziția se adresează în primul rând companiilor interesate să cunoască și să achiziționeze produse agro-alimentare din Republica Macedonia de Nord.
Vizitarea este gratuită, fiind necesară însă confirmarea organizatorilor în vederea respectării prevederilor în vigoare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în ceea ce privește numărul simultan de vizitatori.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Doritorii sunt rugați să trimită solicitările de vizitare a expoziției pe adresele de mail: mircea.toader@ccib.ro  și membri@ccib.ro .
Vă așteptăm!

 

 

 

Detalii

Începe:
14 iunie 2021
Se termină:
18 iunie 2021
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
membri@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator