Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Topul firmelor din Sectorul 4 – 2023

5 octombrie 2023 @ 6:00 pm - 7:30 pm

INVITAȚIE

 

După 14 ani, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) reia tradiția organizării etapei pe sector a Topului firmelor din Capitală. Astfel, începând cu anul acesta, îi așteptăm pe laureați la noi acasă, în eleganta și rafinata Aulă Carol I din Palatul CCIB pentru a sărbători împreună performanțele lor în afaceri.

Ulterior, în cadrul Topul firmelor din municipiul București, eveniment de referință pentru mediul de afaceri al Capitalei, ajuns la cea de a XXX-a ediție, evidențiem cele mai performante companii cu sediul social în București.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 163.713 firme cu sediul social în Capitală care au depus bilanţul aferent anului 2022, 63.631 companii au îndeplinit criteriile de eligibilitate pentru a se califica în etapa pe municipiu. Dintre acestea, 7.409 firme au intrat în cursa pentru premiere, în cadrul a șapte secțiuni: servicii, comerţ, industrie, construcţii, cercetare-dezvoltare și high-tech, turism şi agricultură. Premianții au fost stabiliți potrivit unei metodologii complexe, implementată unitar la nivelul sistemului cameral, care ia în calcul indicatori cantitativi și calitativi.

De asemenea, avem bucuria de a vă anunța că 823 companii s-au calificat pentru a primi TROFEUL DE EXCELENŢĂ pentru clasarea, timp de cinci ani consecutiv, pe primele trei poziții ale Topului firmelor din București – etapa pe municipiu.

Calendarul evenimentelor este următorul:

– Topul firmelor din sectorul 3                       20 septembrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 6                       27 septembrie 2023

Topul firmelor din sectorul 4                       5 octombrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 1                       11 octombrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 2                       18 octombrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 5                       1 noiembrie 2023

– TOPUL FIRMELOR DIN BUCURESTI                   25 octombrie 2023.

Firmele participante au oportunitatea de a fi incluse în: Catalogul Excelenței (ediție tipărită), Catalogul “Topul firmelor din București” (tipar și electronic), precum și în Catalogul dedicat laureaților la nivel de sector (e-paper).

Informații suplimentare privind participarea la aceste Gale și detalii despre oportunitățile de promovare în cadrul evenimentelor se pot obține de la colegii noștri, la adresa marketing.comunicare@ccib.ro.

 

 

Iuliu STOCKLOSA,

Preşedinte

 

 

Detalii

Dată:
5 octombrie 2023
Oră:
6:00 pm - 7:30 pm
Eveniment Category:
Site web:
https://ccib.ro/topul-firmelor-din-municipiul-bucuresti-2023/

Organizator

Primaria Sector 4

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare