Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar: Secrete ale succesului în perioade dificile

9 decembrie 2020

banner webinar exec-edu

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB),  în colaborare cu compania de training EXEC-EDU, au onoarea să vă invite în data de 9 decembrie 2020, între orele 15.00-16.30, la webinarul cu tema:

                                        “Secrete ale succesului în perioade dificile”

                                                        ONLINE pe platforma ZOOM

În aceasta perioada toate industriile au fost afectate de criza COVID-19, în proporții diferite. Unele afaceri au găsit mai ușor soluții să contracareze efectele pandemiei, iar altele caută încă modalități de a se menține pe linia de plutire, navigând în apele tulburi ale noului normal.

Care sunt cele mai relevante aspecte asupra cărora ai nevoie să îți concentrezi atenția și resursele, în calitate de antreprenor sau angajat într-o companie antreprenorială?

În acest webinar interactiv vom aborda această întrebare din trei perspective:

  1. Oameni – cum menții motivația oamenilor cheie în această perioadă volatilă și plină de fluctuații?
  2. Legislație – care sunt pericolele? Dar oportunitățile în zona legislativă?
  3. Finanțe – care sunt cei mai relevanți indicatori financiari în această perioadă?

Raspunsul la intrebare il vom gasi impreuna cu 4 experți de top:

 

Prof.univ.dr. Lavinia Rașcă, antreprenor, manager, profesor universitar, doctor în economie, este unul dintre cei mai respectați experți în strategie și antreprenoriat din Romania.

Simona Podgoreanu, manager de resurse umane de 14 ani, consultant și coach, este specializată în managementul schimbării, cultură organizațională, managementul resurselor umane, inteligență emoțională și leadership.

Cristiana Fernbach, LL.M., MBA, CIPP-E, este specializată în dreptul tehnologiei și al telecomunicațiilor și protecția datelor cu caracter personal, legea contractelor, legea concurenței, legea proprietății intelectuale.

Monica Minoiu, EMBA, consultant și antreprenor cu performanțe excepţionale legate de procese de re-engineering, reducere de costuri, unităţi de servicii integrate (business shared services), elaborare şi administrare bugete, construirea şi dezvoltarea de echipe multidisciplinare şi internaţionale.

 

Durata webinarului va fi de 1h 30min, participarea este gratuită, iar înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere.  În urma confirmării înscrierii, participanții vor primi datele de conectare pentru conectarea la eveniment, în platforma Zoom.

 

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta pe:

–                 e-mail: anca.apalaghiei@ccib.ro, telefon: 0730980807 – Anca Apalaghiei și

–                 e-mail:ruxandra.stoica@ccib.ro, telefon: 0740249775 – Ruxandra Stoica

În speranța că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, așteptăm confirmarea participării pâna la data de 8 decembrie 2020.

 

Detalii

Dată:
9 decembrie 2020
Eveniment Categories:
,

Organizatori

CCIB
Exec-Edu