Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) organizează anual Topului Firmelor din Municipiul Bucureşti, eveniment de referinţă pentru viaţa economică a Capitalei.

Prin acest eveniment de referinta pentru mediul de afaceri al Capitalei, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti isi propune sa evidentieze cei mai performanţi operatori economici cu sediul social pe raza primului oras al tarii.
In mod traditional, ceremonia de premiere are loc in cladiri emblematice ale Capitalei, precum: ROMEXPO, Hotelul Intercontinental, Hotelul Athenee Palace Hilton, Casa Centrala a Armatei, Palatul Parlamentului.
La fiecare editie, avem alaturi de noi manageri ai celor mai performante companii bucureştene, personalitati de prim-plan din spatiul economic, academic si diplomatic din Romania, reprezentanti ai mass media.
Programul manifestarii cuprinde festivitatea de decernare a premiilor, urmată de o cina de afaceri.
In cadrul evenimentului se lanseaza catalogul TOP 10 companii din Bucuresti (editia tiparita si editia electronica), un excelent instrument pentru identificarea unor parteneri de calitate, ale caror rezultate pot fi verificate.
Laureaţii topului sunt stabiliţi conform unei metodologii severe şi complexe, aprobată şi aplicată unitar, la nivelul întregului sistem cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
În vederea realizării unui clasament cât mai obiectiv, firmele câştigătoare sunt structurate pe şase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare şi high tech; industrie; construcţii; servicii; comerţ, turism; agricultură, pescuit, piscicultură şi, în cadrul fiecărui domeniu, pe cinci clase de mărime: întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici şi microîntreprinderi.

RECLAMĂ

PARTENERI

SPONSORI

SPONSORI