Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Fructelor Thailandeze

17 septembrie 2019

festivalul fructelor thailandeze

În continuarea programului destinat sprijinirii membrilor săi și în general a mediului de afaceri românesc pentru internaționalizarea afacerilor, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), organizează marți, 17 septembrie 2019, între orele16:30-18:30 (înregistrarea de la 16:00), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR):

 

Festivalul Fructelor Thailandeze

 

dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-thailandeze.

Evenimentul se desfăşoară în marja misiunii economice, organizată de Asociația Producătorilor și Exportatorilor Thailandezi (TEMA), , care se va afla în București în perioada 16 – 18 septembrie a.c.

 

Evenimentul va fi moderat de Prof. Univ. Dr. Sorin Dimitriu, președintele CCIB și de E.S. Dl. Sarayoot Kalayanamit, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Thailandei în României în cadrul căruia acestea vor fi prezentate, precum și modul tradițional în care acestea se consumă, iar participanții vor fi invitați la degustare.

 

Participarea este gratuită, fiind însă necesară înregistrarea participării le eveniment, prin E-mail la adresele: mircea.toader@ccib.ro sau adrian.plesa@ccib.ro .

 

Pentru informații suplimentare, vă puteţi adresa persoanelor de contact: Mircea Toader, Consilier al preşedintelui pentru relaţii internaţionale, telefon 021.319.01.06 sau Mobil 0725.167.894 și Adrian Pleșa, consilier relaţii internaţionale, la adresa de E-mail: adrian.plesa@ccib.ro.

 

Vă așteptăm la evenimentul organizat în ziua de 17 septembrie 2019 la Palatul CCIB.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Detalii

Dată:
17 septembrie 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare
RSS
Follow by Email