Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

FORUM DE AFACERI ROMÂNIA – REGATUL THAILANDEI

17 septembrie 2019

banner FORUM DE AFACERI ROMÂNIA – TAILANDA (3)

În continuarea programului destinat sprijinirii membrilor săi și în general a mediului de afaceri românesc pentru internaționalizarea afacerilor, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), organizează marți, 17 septembrie 2019, între orele 10:00 – 12:00 (înregistrarea de la 09:30), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR):

 

FORUM DE AFACERI ROMÂNIA – REGATUL THAILANDEI

 

dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-thailandeze.

Evenimentul se desfăşoară în marja misiunii economice, organizată de Asociația Producătorilor și Exportatorilor Thailandezi (TEMA), , care se va afla în București în perioada 16 – 18 septembrie a.c. Invitat special la acest eveniment va fi E.S. Dl. Sarayoot Kalayanamit, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Thailnadei în România.

 

Reprezentanții companiilor thailandeze vor face scurte prezentări ale activității lor și a oportunităților de cooperare cu firmele românești. Lista participanților thailandezi  la  misiunea economică, precum și proiectul programului acestui eveniment, se anexează.

Scopul evenimentului este stabilirea contactelor între repezentanții mediului de afaceri român și membrii misiunii economice din Regatul Thailandei. Fiecare participant la întâlnire, poate dialoga cu reprezentanții misiunii economice străine şi îşi poate prezenta obiectivele: căutarea de clienţi, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoaşterea condiţiilor şi posibilităţilor investiţionale.

 

În aceeași zi, între orele 16:30-18:30, la sediul CCIB va avea loc „Festivalul Fructelor Thailandezeˮ, eveniment moderat de Prof. Univ. Dr. Sorin Dimitriu, președintele CCIB și de E.S. Dl. Sarayoot Kalayanamit, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Thailandei în României în cadrul căruia acestea vor fi prezentate, precum și modul tradițional în care acestea se consumă, iar participanții vor fi invitați la degustare.

 

Participarea este gratuită, fiind însă necesară înregistrarea participării le eveniment, prin E-mail la adresele: mircea.toader@ccib.ro sau adrian.plesa@ccib.ro .

 

Pentru informații suplimentare, vă puteţi adresa persoanelor de contact: Mircea Toader, Consilier al preşedintelui pentru relaţii internaţionale, telefon 021.319.01.06 sau Mobil 0725.167.894 și Adrian Pleșa, consilier relaţii internaţionale, la adresa de E-mail: adrian.plesa@ccib.ro.

 

Vă așteptăm la cele două evenimente organizate în ziua de 17 septembrie 2019 la Palatul CCIB.

 

Detalii

Dată:
17 septembrie 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare