Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO – MAROCAN

4 martie 2020

banner_forum_maroc

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vă invită să participați la:

 

FORUMUL DE AFACERI ROMÂNO – MAROCAN

Miercuri, 4 martie 2020

Orele 10:00 – 12:00 (înregistrarea de la 09:30)

Palatul CCIB, Aula Carol I, Strada Ion Ghica 4, Sector 3, Bucureşti,

 

realizat cu ocazia vizitei în București a unei misiuni economice marocane, multisectorială, organizată de

Biroul de Promovare Comercial Economică la Tanger (BPCE Tanger) și reprezentanța CCIB în Tanger, în colaborare cu Ambasada României de la Rabat, Camera de Comerţ Bilaterală Maroc-România.

Se anexează lista celor 15 firme participante din domeniile auto, agroindustrial, constructii si materiale de constructii, industrial, financiar, turism, cosmetice, lemn si prelucrarea lemnului, mobila si mobilier urban, precum si reprezentanti de asociatii si diverse alte entitati de stat si private din Maroc.

Din delegația marocană face parte și dl. Zouhair Magour, Președintele Camerei de Comerț Bilaterale Maroc-România, iar misiunea economică va fi însoțită de dl. Remus Rădulescu, ministru consilier la BPCE Tanger.

 

Participarea la lucrările forumului este gratuită, cu condiția ca toți participanții să confirme până în data de 3 martie a.c., la adresele de E-mail CCIB: dl. Mircea TOADER – mircea.toader@ccib.ro, dl. Ștefan TOADER – stefan.toader@ccib.ro şi dra. Alina MARCU – alina.marcu@ccib.ro. Informații telefonice se pot obține la numerele: 0725.167.894 sau 0723.133.663.

 

Vă așteptăm la Forum, care vă va oferi atât oportunități de internaționalizare a afacerilor Dvs pe o piață în plin avânt, precum și posibilitatea de a dialoga cu delegația marocană în cadrul sesiunii de convorbiri B2B.

 

Detalii

Dată:
4 martie 2020
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare