Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Seminar: Intrarea pe piaţă în Statele Unite ale Americii

2 martie 2020 - 3 martie 2020

500EUR
D-PGCG-Workshop-Buc

Rețeaua internațională de consultanță Premier Global Council vă invită pe 2 și 3 Martie la seminarul nostru dedicat firmelor care sunt interesate sa-și extindă activitatea în Statele Unite sau pe alte piețe Europene. Vom trata subiecte de la structură legală și documentație import/export, până la pregătire pentru delegații comerciale, lucrând în baza manualului de lucru dezvoltat de PGC Group.

Premier Global Council Group este o rețea internațională de consultanți, originară din Statele Unite, care oferă servicii de asistență, sfătuire și de pregătire, pentru companiile și organizațiile care vor să-și extindă activitatea în alte țări. În acest sens, ne specializăm în mod deosebit pe piețele din Statele Unite și Uniunea Europeană.

Training-urile noastre au fost dezvoltate ca un program de pregătire complementară, în contextul dezvoltării rapide a piețelor internaționale și a creșterii capacității firmelor de a profita de acest lucru. Ele sunt în special dedicate executivilor, sau altor categorii de decidenți, care sunt interesați sa-și facă o idee mai clară asupra necesităților și posibilității firmelor lor de a face o intrare pe piață, înainte de a investi semnificativ spre acest scop.

Seminarul acoperă subiecte care încep de la schimburile de produse în cadrul acestei de-a 4-a Revoluții Industriale, și până la tehnici de penetrare ale piețelor dezvoltate, cu accent pe Statele Unite ale Americii și Europa.

Abordarea utilizată se bazează pe interacțiune, sesiuni de brainstorming direcționat și studii de caz reale, compilate din experiența de activitate a PGC Group.

 

Temele principale abordate in cadrul seminarului:
– structură legala
– documentație import/export
– resurse guvernamentale
– reprezentare pe piața americană
– competiție
– analiză industrială
– dezvoltarea relațiilor cu omologii americani
– pregătire pentru delegații comerciale
– contabilitate primară

 

Conținutul seminarului

Acesta va fi împărțit în activități interactive, exerciții de brainstorming, problematizare și identificare de soluții. În plus, vă veți familiariza cu o varietate de obstacole cu care o afacere internațională se confruntă.

În jur de 60% din sesiunea de lucru va fi dedicată unei serii de analize SWOT ale perspectivelor pieței globale, în contextul deciziilor tipice pe care le presupune o intrare pe o piață străină. Acestea se vor desfășura pe baza manualului de sarcini dezvoltat de PGC Group de-a lungul anilor, și care vă este oferit ca parte din program.

Perioada: 2 și 3 martie 2020
Durata: 4 ore/zi
Locație: Camera de Comert si Industrie București
Grupă: min. 10, max. 25 participanți
Limba: seminarul va fi sustinut in limba Engleză
Preț500 euro/participant
Termen limită de înscriere și plată: 26.02.2020

 

Participanții la seminar, care sunt deja interesati de a face pasul către Statele Unite, sunt invitati să programeze o ora de consultanță directă, inclusa în prețul seminarului, cu partenerul PGC Group Romania în vederea stabilirii mai clare a posibilității intrării pe piață în Statele Unite și a serviciilor cu care PGC Group poate să ajute în acest sens.

 

Pentru orice nelămuriri vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: info@pgcgroup.ro

  Mod facturare
  Persoana fizicaPersoana juridica

  Metoda de plata
  CashTransfer bancarCard bancar


  Nota: Prin acţiunea "Trimite" vă daţi acordul pentru prelucrarea datelor Dvs. personale de către organizatorul evenimentului, Premier Global Council Group, conform reglementărilor GDPR în vigoare. Pentru mai multe detalii contactaţi organizatorul la adresa info@pgcgroup.ro .

  Detalii

  Începe:
  2 martie 2020
  Se termină:
  3 martie 2020
  Cost:
  500EUR
  Eveniment Categories:
  ,

  Loc de desfășurare

  Sediul CCIB
  Ion Ghica Nr. 4
  București, București România
  Vezi site-ul web Loc de desfășurare

  Organizator

  PGC Group
  Email
  info@pgcgroup.ro
  Vezi site-ul web Organizator