Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs autorizat Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal – GDPR

26 septembrie 2022 - 27 septembrie 2022

RON2273

Stimata Doamna/Stimate Domn

Presedinte/Director General/Director/Administrator,

 

Avem placerea de a va transmite invitatia de a participa la cursul autorizat Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal – GDPR, care va avea loc in perioada 26.09-9.11.2022.

 

Cursul organizat de Institutul Bancar Roman integrează elementele principale ale regimului juridic privind protecția datelor cu caracter personal, atât prin prisma legislației dreptului intern cât şi al dreptului UE, având în centrul său Regulamentul General UE privind protecția datelor cu numărul 679/2016, dar şi o legislație specială, care trebuie privită ca un sistem interdependent, în cele mai des întâlnite practici, cum ar fi prelucrarea datelor în mediul on-line, măsurile de verificare a integrității, cloud computing, crearea de profiluri, supravegherea video etc.

 

Cursul se adreseaza persoanelor desemnate să preia funcția de responsabil cu protecția datelor, persoanelor din departamentele secretariat, IT sau securitate IT, persoanelor având funcția de manager de proiect pentru proiectele care implică prelucrarea datelor personale la scara largă şi care necesită o evaluare a impactului asupra protecției datelor, specialiștilor din departamentele de resurse umane sau alte departamente unde se realizează frecvent operațiuni de prelucrare a datelor cu caracter personal in diverse scopuri.

 

Detalii despre tematica cursului, lector si conditiile tehnice necesare participarii puteti regasi in invitatia anexata. Cursul se va livra ONLINE, pe platforma ZOOM.

 

Persoanele care vor promova evaluarea finala cu media de cel puţin 7 (din 10) vor primi un certificat de absolvire şi suplimentul descriptiv al certificatului în care se menţionează competenţele generale şi specifice dobândite. Certificatul este recunoscut la nivel naţional de către MMPS şi MEN, precum şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

 

TARIFUL SPECIAL pentru membrii CCIB cu cotizaţia achitată la zi (redus cu 25% faţă de tariful standard): 2273 lei/persoană (nu se aplică TVA), cu posibilitatea achitării în 3 rate conform detaliilor din documentul anexat.

 

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere anexate (tabel inscrieri) si transmiterea acesteia la adresa sanda.voinescu@ibr-rbi.ro cu mentiunea apartenentei la CCIB ca membru, pentru a beneficia de tariful redus.

Va rugam sa transmiteti formularul si la membri@ccib.ro (in CC la emailul catre IBR). Va multumim!

 

Detalii cu privire la derularea programului şi a procedurilor de înscriere (conditii, acte necesare) pot fi obţinute la adresa de e-mail: sanda.voinescu@ibr-rbi.ro; mobil 0748.886.820.

 

 

 

Detalii

Începe:
26 septembrie 2022
Se termină:
27 septembrie 2022
Cost:
RON2273
Eveniment Categories:
,

Organizatori

CCIB
Institutul Bancar Roman