Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Intâlniri de lucru cu reprezentanții MAT din cadrul BPCE din Misiunile diplomatice ale României în străinătate, 29.06-01.07.2022, la Palatul CCIB

1 iulie 2022 @ 9:00 am - 12:30 pm

diplomatie

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator,

Avem placerea sa va informam că urmare preocuparii constante de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor și companiilor romanesti, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vor organiza în perioada 29 iunie – 1 iulie 2022, între orele 9:00 și 13:00, la Palatul CCIB, strada Ion Ghica nr. 4, sector 3, întâlniri de lucru pentru firmele și companiile interesate cu reprezentanții MAT din cadrul Birourilor de Promovare Comercial Economică (BPCE) din Misiunile diplomatice ale României în străinătate cu prilejul efectuării pregătirii anuale în țară a acestora.

Este o ocazie unică pentru firmele si companiile românești de a promova pe pietele externe produsele și serviciile, de a identifica noi oportunități de cooperare internațională, inclusiv de atragere de investiții străine și turisti în țara noastra, intrand in contact direct cu reprezentanții economici ai României în strainatate, precum și cu cei ai Departamentului de Comerț Exterior (DCE) din MAT (timpul va fi alocat exclusiv convorbirilor directe cu reprezentanții BPCE-urilor, precum și cu cei din DCE pentru situațiile în care interesul se refera la țări în care nu există BPCE).

Prin efortul CCIB, participarea la intalnire este gratuita fiind necesara doar inregistrarea. Pentru eventuale informatii suplimentare poate fi contactat dl. Mircea Toader, Coordonator Relatii Internationale CCIB , la tel. 0725 167 894 sau 0723 144 663.

In dorința de a veni in intampinarea posibilitatilor firmelor si companiilor interesate, dar si pentru evitarea aglomerării, exista rugamintea de a se avea în vedere folosirea tuturor celor 3 zile alocate intalnirilor cu reprezentantii din reteaua externa de promovare comercial economica ai MAT indicand ”ziua preferata”.

Va multumim pentru colaborare, va dorim mult succes in activitatea Dumneavoastra si asteptam cu drag reprezentantii mediului de afaceri din judetul Dvs. la intalnirile cu diplomatii din Birourile de Promovare Comercial Economică din cadrul misiunilor diplomatice ale României în străinătate, precum și cu specialiștii din Departamentul de Comerț Exterior.

Iuliu STOCKLOSA
Președinte CCIB

Detalii

Dată:
1 iulie 2022
Oră:
9:00 am - 12:30 pm
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizatori

CCIB
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului