Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum este afectată afacerea ta de recentele modificări ale Legii Concurenței?

30 ianuarie @ 10:30 am - 12:30 pm

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, în colaborare cu Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria România – Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romania vă invită la evenimentul :

 

Cum este afectată afacerea ta de recentele modificări ale Legii Concurenței?

marți 30 ianuarie, ora 10:30

în Sala Miron Vlasto, etajul 3, ( din sediul nostru istoric, situat în str. Ion Ghica nr. 4, București).

 

 

 

Recentele modificări ale Legii concurenței din decembrie 2023 conferă puteri suplimentare Consiliului Concurenței și au un impact direct asupra companiilor care desfășoară afaceri în România, indiferent de domeniul de activitate și de mărimea acestora.

 

În deschiderea evenimentului vor susține alocuțiuni: dl Iuliu Stocklosa – Președinte Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Ivaylo Marinov – Consilier comercial Ambasada Republicii Bulgaria în Romania și Doru Dragomir – Președinte Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria România.
În cadrul evenimentului, vor fi prezentate modificările aduse în decembrie 2023 Legii concurenței, cu accent asupra acelora care pot avea un impact direct asupra activităţilor companiilor, cum ar fi dreptul Consiliului Concurenței de a face inspecții fără mandat judecătoresc, de a obliga angajații să dea declarații sau posibilitatea extinderii răspunderii pentru încălcarea Legii concurenței și la compania-mamă a societății în cauză.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate cazuri și exemple din practica autorității de concurență din România și nu numai, care vor ajuta la o mai bună înțelegere a tipurilor de comportamente care pot genera riscuri de concurență și a modului în care pot fi evitate astfel de riscuri.
Evenimentul beneficiază de prezența doamnei Georgeta Gavriloiu, avocat specializat în dreptul concurenței, cu peste 26 de ani de experiență în domeniu, dobândită atât în cadrul autorității de concurență, cât și în practica privată. Expertiza lectorului anticipează discuții interesante asupra evoluțiilor recente, dar și o abordare pragmatică a problemelor cu care se confruntă companiile în eforturile lor de conformare cu Legea concurenței.
Evenimentul se adresează în special persoanelor implicate direct în deciziile de business, dar și reprezentanților din departamentele juridice și de conformitate ale companiilor.
Pentru înregistrare la eveniment,  vă rugăm să confirmați prezența până pe 29 ianuarie 2024 la: info@bccbr.com și în CC la membri@ccib.ro.

 

Detalii

Dată:
30 ianuarie
Oră:
10:30 am - 12:30 pm
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare