Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Responsabil cu Protectia Datelor cu Caracter Personal – curs acreditat ANC -cod COR 242 231

7 iunie 2021 - 11 iunie 2021

990RON
banner-site-ccib-gdpr-iunie2021

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) in parteneriat cu Professionals Business Knowledge organizeaza cursul “Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal”, acreditat ANC pentru toate modulele din standardul european, cod COR 242 231, inclusiv LIVE, în sistem de videoconferinţă. 

Pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra, va prezentam programul cursurilor organizate, in speranta ca agenda va va permite sa participati la una dintre sesiunile de mai jos.

Grupa 1: 7 iunie – 8 iulie 2021

Grupa 2: 5 iulie – 5 august 2021

 

Lectorii cursurilor sunt avocati specializati in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, specialisti IT, auditori in domeniul securitatii informatiei. Cursul abordeaza aspectele practice cu privire la prelucrarile datelor cu caracter personal ale clientilor, salariatilor si furnizorilor din organizatie din perspectiva dispozitiilor G.D.P.R.

Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare, conform cerintelor din standardul ocupational. Pot participa si persoane cu studii medii dar acestea nu vor putea sustine examenul recunoscut de ANC si, in consecinta, vor primi doar diploma de participare la curs.

 

Competente si deprinderi obtinute in urma finalizarii cursului cu examen ANC:

 

1) Informarea organizatiei si persoanelor vizate cu privire la drepturile si obligatiile lor in baza legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal;

2) Monitorizarea modalitatilor prin care organizatia respecta legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si standardele specifice la care organizatia a aderat;

3) Emiterea de recomandari si oferirea asistentei de specialitate organizatiei cu privire la interpretarea si aplicarea prevederilor legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal;

4) Gestionarea relatiei cu autoritatea de supraveghere in domeniul protectiei datelor cu caracter personal;

5) Respectarea principiului obiectivitatii in domeniul protectiei datelor cu caracter personal;

6) Asigurarea si gestionarea registrului de evidenta al prelucrarii datelor cu caracter personal;

7) Gestionarea si coordonarea resurselor umane, financiare, tehnice necesare realizarii sarcinilor si activitatilor specifice domeniului protectiei datelor cu caracter personal;

8) Dezvoltarea profesionala continua in domeniul protectiei datelor cu caracter personal;

9) Monitorizarea alocarii instrumentelor si metodelor de imbunatatire a eficacitatii sistemului de management al securitatii datelor cu caracter personal;

10) Analizarea si evaluarea riscurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Pret promotional pentru cursurile ON-LINE acreditate:

  • 990 RON, redus de la 1250 RON (nu se aplica TVA), pentru înscrieri până la data de 2 iunie, respectiv 30 iunie

La pretul indicat NU se adauga TVA, cursurile acreditate ANC sunt scutite de plata TVA-ului.

 

In pret sunt incluse urmatoarele :

 

 

– Certificat de absolvire ANC si supliment conform cod COR 242 231;

– Materialele de curs ;

 

 

 

Desfasurare curs :

 

 

NOU! Cursul este LIVE, în sistem de videoconferinţă!!!

 

Având în vedere prevederile OUG 32/26.03.2020, pe perioada stării de urgenţă cursurile autorizate ANC se pot organiza în sistem de videoconferinţă, utilizând o platforma online.

 

După încetarea stării de alerta, cursanţii vor susţine examenul alături de o comisie desemnată de ANC pentru verificarea însuşirii noţiunilor parcurse şi dobândite în sistem online.

 

Cursanţii sunt în legătură directă cu profesorii, 100% LIVE, pot să comunice în timp real cu aceştia, pot adresa întrebări şi pot rezolva exerciţii interactive.

 

La pretul indicat NU se adauga TVA, cursurile acreditate ANC sunt scutite de plata TVA-ului.

 

 

Desfasurare curs :

5 zile : sesiune de curs in sistem de videoconferinta: prezentari, dezbateri, aplicatii practice;

17 zile : parte practica individuala: realizarea proiectului final, indrumare si coordonare prin email;

1 zi : sesiune de curs cu prezenta la sala: recapitulare, verificare proiecte, evaluarea finala: test grila + proiect – diploma acreditata va fi eliberata in aproximativ 7 zile de la data examinarii.

Program zilnic: 09:30 – 17:00

Loc desfasurare : Platforma on-line

NOTA* : Conform standardului ocupational cod COR 242231, durata totala a cursului este de 180 de ore (teorie + practica), din care 5 zile vor fi in sistem de videoconferinta, in perioada mentionata.

 

 

 

 

 

Plata cursului se face in contul bancar al Professionals Business Knowledge SRL

Cod fiscal: 34831314 (fara RO)

Reg. Com.: J/40/9352/2015

Sediul: Str. Valea Buzaului 3, bl. G13, ap. 47, sector 3, Bucuresti

IBAN: RO63CECEB30830RON4063069

Banca : CEC BANK sucursala Ghica Tei

 

Pentru inscrierea la curs trebuie sa completati si sa transmiteti  formularul de inscriere atasat, pe care il regasiti si pe pagina web www.ccib.ro  si in care va rugam sa precizati perioada aleasa, la adresele de contact de mai jos.   Acest demers reprezinta comanda dvs. ferma. In urma primirii formularului vom emite o factura proforma pe baza careia se va putea achita taxa de participare.

Contact:           dna. Ruxandra Stoica – 0740.249.775; E-mail: ruxandra.stoica@ccib.ro                                             dl. Andrei Parvu – 0746.199.869; E-mail: vanzari@training-professionals.ro

 

In speranta ca acest  curs prezinta interes pentru dumneavoastra, asteptam confirmarea participarii la una din sesiunile propuse.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Detalii

Începe:
7 iunie 2021
Se termină:
11 iunie 2021
Cost:
990RON
Eveniment Categories:
,

Organizatori

Professional Business Knowledge
CCIB