Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI (ZOA) – Turkmenistan, 25 aprilie 2023

25 aprilie 2023 @ 10:00 am - 1:00 pm

 

 INVITAȚIE

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în parteneriat cu Ambasada Turkmenistan în România, organizează și vă invită marți, 25 aprilie a.c., între orele 10:00-13:00 (înregistrarea de la 9:30), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR) la o nouă ediție a evenimentului:

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI (ZOA)

Dedicat de această dată promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-turkmene. Invitat special al acestei ediții este E.S. Dl. Annamammet Annayev, ambasadorul Turkmenistanului la Bucureşti. La eveniment au fost invitați și reprezentanți ai conducerilor Agenției Române pentru Investiții Străine și Comerț Exterior (ARICE), MAE, precum și reprezentanți ai sectorului economic din Turkmenistan invitați ai Ambasadorului țării lor în România.

Vor fi prezentate cadrul relațiilor comerciale și economice dintre cele două țări, mediul de afaceri din Turkmenistan, posibilitățile de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor din cele două țări, precum și oportunitățile de afaceri.

Turkmenistanul este unul dintre cele mai bogate state în resurse energetice din bazinul Mării Caspice şi din Asia Centrală, ocupând locul patru în lume la rezervele de gaze naturale. Rezervele, atestate de companii recunoscute în materie, se ridică la 24,6 trilioane mc gaze naturale şi cca. 12 miliarde tone ţiţei.

Evoluția schimburilor comerciale bilaterale, este determinată de nivelul importurilor, care dețin o pondere de peste 95% din totalul comerțului româno-turkmen, în mod special importul de hidrocarburi și îngrășăminte azotoase (peste 90% din valoarea importată), exporturile românești  fiind modeste (circa 5 mil.USD anual) existând însă potențial real de creștere.

Fiecare participant la întâlnire poate dialoga cu invitații și poate să-și prezinte obiectivele: căutarea de clienți, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoașterea condițiilor și posibilităților investiționale. Totodată, în cadrul evenimentului, vor putea participa la sesiunea de networking, comunicând cu cei prezenți.

Se anexează Agenda preliminară a evenimentului.

Pentru confirmări de participare și detalii suplimentare, vă puteți adresa persoanelor de contact: dl. Mircea Toader, șef Serviciul Relații Internaționale – tel. 0723 144 663/0725 167 894 sau E-mail mircea.toader@ccib.ro și dna. Sandra Botorogeanu, E-mail sandra.lasculescu@ccib.ro.

Vă așteptăm cu drag la “ZOA – Turkmenistan”!

Cu aleasă considerație,

Iuliu Stocklosa

Please follow and like us:
Pin Share

Detalii

Dată:
25 aprilie 2023
Oră:
10:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare
RSS
Follow by Email