Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI (ZOA) – Pakistan, 9 martie 2023

9 martie 2023 @ 10:00 am - 1:00 pm

 

 INVITAȚIE

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în parteneriat cu Ambasada Republicii Islamice Pakistan, organizează și vă invită joi, 9 martie a.c., între orele 10:00-13:00 (înregistrarea de la 9:30), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR) la evenimentul:

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI (ZOA)

Dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-pakistaneze.

Invitat special al acestei ediții este E.S. Dl. Zafar Iqbal, Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan în România. La eveniment au fost invitați și reprezentanți ai conducerilor Agenției Române pentru Investiții Străine și Comerț Exterior (ARICE), MAE, precum și ai altor ambasade străine acreditate în țara noastră.

Vor fi prezentate cadrul relațiilor comerciale și economice dintre cele două țări, mediul de afaceri din Republica Islamică Pakistan, posibilitățile de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor din cele două țări, precum și oportunitățile de afaceri, dar și posibilitățile de recrutare a forței de muncă din Pakistan.

Evoluția pozitivă a schimburilor comerciale bilaterale, caracterizată printr-o creștere importantă în ultimii doi ani (+23% în 2021/2020 și 98% în 2022/2021), precum și fapul că  la finele anului 2022 atât exportul (186 mil.USD), cât și importul (59 mil.USD) au inregistrat volume record, indică o perspectivă favorabilă schimburilor comerciale bilaterale și cooperării economice, inclusiv în domeniile investițiilor reciproce și atragerii forței de muncă necesare economiei țării noastre.

Fiecare participant la întâlnire poate dialoga cu invitații și să-și prezinte obiectivele: căutarea de clienți, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoașterea condițiilor și posibilităților investiționale. Totodată, în cadrul evenimentului vor putea participa la sesiunea de networking, comunicând cu cei prezenți. Se anexează Agenda preliminară a evenimentului.

Pentru confirmări de participare și detalii suplimentare, vă puteți adresa persoanelor de contact: Mircea Toader, șef Serviciu Relații Internaționale – tel. 0723 144 663/0725 167 894 sau E-mail mircea.toader@ccib.ro și Sandra Botorogeanu, E-mail sandra.lasculescu@ccib.ro.

Vă așteptăm cu drag la “ZOA – Pakistan”!

 

Cu aleasă considerație,

Iuliu Stocklosa

Detalii

Dată:
9 martie 2023
Oră:
10:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CCIB
Email
office@ccib.ro;
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare