Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI – IRAN

11 decembrie 2019

banner site ccib – zoa iran

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), în parteneriat cu Ambasada Republicii Islamice Iran în România au plăcerea să vă invite miercuri, 11 decembrie a.c., la evenimentul dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-iraniene:

 

ZIUA OPORTUNITĂȚILOR DE AFACERI

11 decembrie 2019

Orele 10:00 – 12:30 (Înregistrarea de la 9:30)

Palatul CCIB, Aula Carol I, Strada Ion Ghica 4, Sector 3, Bucureşti

 

Invitat special al acestei ediții este Excelența Sa domnul Morteza Aboutalebi, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Islamice Iran în România.

 

La eveniment au fost invitaţi și reprezentanţi ai conducerilor Ministerului Economiei, Energiei și Mediul de Afaceri, precum și ai Ministerului Afacerilor Externe.

 

Vor fi prezentate cadrul relațiilor comerciale și economice dintre cele două țări, mediul de afaceri din Republica Islamică Iran, posibilitățile de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor din cele două țări, precum și oportunitățile de afaceri, inclusiv cele referitoare la domeniile și proiectele de investiții din această țară.

 

Fiecare participant la întâlnire, va putea dialoga cu invitații și să-și prezinte obiectivele: căutarea de clienți, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoașterea condițiilor și posibilităților investiționale. Totodată, în cadrul evenimentului vor putea participa la sesiunea de networking, comunicând cu cei prezenți.

 

Firmele interesate de acest eveniment, sunt rugate să confirme participarea până la data de 10 decembrie a.c. la următoarele persoane de contact: dl. Mircea Toader, consilier al președintelui pentru relații internaționale, telefon 0723.144.663 sau 0725.167.894, mircea.toader@ccib.ro și dra. Sandra Lăsculescu, consilier relații internaționale, sandra.lasculescu@ccib.ro

 

Participarea este gratuită.

 

 

Președinte,

Dr. Ing. C. T. Mustață

 

 

 

Detalii

Dată:
11 decembrie 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sediul CCIB
Ion Ghica Nr. 4
București, București România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare