2024 Egypt – EU Investment Conference”, Cairo, 29 – 30 iunie

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Camera de Comerț  și Industrie a municipiului București  vă transmite ultimele informații în legatură cu organizarea la Cairo a evenimentului „2024 Egypt – EU Investment Conference” în zilele de 29 si 30 iunie a.c. sub înaltul patronaj al E.S. Abdel Fattah El-Sisi, președinte al R.A. Egipt și E.S. Ursula Von Der Leyen, Președinte al Comisiei Europene, dedicat oportunităților de investiții în Egipt.

Aproximativ 1.000 participanți sunt asteptati la eveniment din partea  Egipteană și a Uniunii Europene. Companiile care doresc să investeasca in Egipt pot utiliza aceasta conferinta pentru discutii directe cu oficiali guvernamentali de nivel înalt.

Atașăm programul evenimentului si conceptul reuniunii , discutate în comun de Autoritatea Egipteană pentru Investiții și Zone Libere (GAFI) și Comisia Europeană / Delegația Uniunii Europene în Egipt. De asemenea invitația la eveniment, semnată de primul ministru al R.A. Egipt, Dr. Mustafa Madbouly.

Firmele și companiile interesate sunt rugate să contacteze de urgență CCIB, transmițând datele de contact ale persoanelelor participante ( telefon, email, funcție) și domeniile de interes, pentru a primi din partea Ambasadei Egiptului din România documentele de participare. Punctul de contact din partea CCIB este Serviciul Relații Internaționale (mircea.toader@ccib.ro sau nadjet.ranete@ccib.ro)