foren2022

Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2022

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator,

Va reamintim ca membrul nostru – Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) invita mediul de afaceri interesat, în perioada 12–15 iunie 2022, la Costinești, în complexul Vox Maris Grand Resort, sa participe la cea de-a 16-a ediție a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2022, cu tema „Energy Transition Needs Regional Cooperation”.

Forumul, organizat cu sprijinul Consiliului Mondial al Energiei (CME), sustinut si de CCIB, este deja considerat un eveniment științific cu o tradiție solidă și o reputație remarcabilă în domeniul energiei. Pentru comunitatea energeticienilor din Romania, Forumul este cel mai important și reprezentativ eveniment din domeniu, organizat în anii pari. De asemenea, FOREN are statut de eveniment regional al CME pentru Europa Centrala si de Est.

La acest eveniment vor participa specialiști din partea unor foruri, organizații și societăți comerciale reprezentative din țară și din străinatate.
Forumul va cuprinde cca. 30 evenimente cu teme de mare interes național și internațional, dintre care 4 secțiuni de comunicări științifice cu peste 100 de lucrări, 9 evenimente importante, dintre care: Regional Energy Day, 4 mese rotunde la nivel de Forum (RTF), 3 worshop-uri la nivel de Forum (WF), 10 Mese Rotunde la nivel de corporație (RT), o expoziție internațională cu peste 30 de standuri, un program social foarte bogat și diversificat.

Programul calendaristic draft (Timetable) este atasat.

Ca si celelalte 15 editii, o manifestare de asemenea anvergura nu poate fi organizata de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei fara sprijinul organizatoric si financiar al principalelor companii din domeniul energetic.

Cunoscand interesul pentru asemenea oportunitati CNR-CME va propune si va invita sa participati la FOREN 2022 in calitate de EXPOZANT.

Expozitia EXPO FOREN 2022 va fi deschisa in perioada 12 – 15 iunie 2022, orele 08.30-18.00, la Vox Maris Grand Resort din Costinesti. Va rugam sa regasiti atasata schita EXPO FOREN 2022 cu rezervarile confirmate pana la aceasta data.

Calitatea de expozant FOREN 2022 va fi mentionata atat in Programele Forumului care vor fi difuzate in tara si strainatate, cat si in toate documentele si materialele care se vor intocmi in cadrul Forumului.

Firmele interesate de participarea la acest eveniment in calitate de expozant sunt rugate sa transmita, pana la data de 15 mai 2022, Formularul de rezervare stand – EXPO FOREN 2022 – atasat, la adresele de email: foren2022@cnr-cme.ro / secretariat@cnr-cme.ro.

Informații suplimentare sunt disponibile pe website-ul forumului www.foren.ro. Pentru orice alte detalii puteți contacta secretariatul executiv CNR-CME.