CCIB la deschiderea Salonului Nautic Bucureşti

București, 30 martie 2023

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Iuliu Stocklosa, preşedintele CCIB, la deschiderea Salonului Nautic Bucureşti: „Văd că această piaţă se maturizează cu fiecare an ce trece şi este nevoie de eforturi concentrate ca să susţinem dezvoltarea întregii comunităţi de afaceri.”

 

Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti, a participat astăzi la deschiderea celei de-a XIII-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome & Adventure. Evenimentul este susţinut de CCIB, în calitate de partener.

„Am observat cu încântare creșterea constantă a afacerilor din sectorul nautic și cel de adventure, în condiţiile în care ambele au fost greu încercate de evenimentele din ultimii ani. Văd că această piaţă se maturizează cu fiecare an ce trece şi este nevoie de eforturi concentrate din partea noastră, a tuturor, ca să susţinem dezvoltarea întregii comunităţi de afaceri.

Cred cu tărie că menirea noastră, a CCIB, este la fel de puternică ca şi în urmă cu 155 de ani, când a fost înfiinţată Camera. Reprezentăm interesele membrilor noştri şi ale comunităţii de afaceri per ansamblu. Oferim comunităţii de afaceri un sprijin real în dezvoltarea sa, în intermedierea relaţiilor economice interne şi internaţionale, identificarea de noi oportunităţi de business, precum şi în facilitarea discuţiilor cu autorităţile statului” a subliniat Iuliu Stocklosa în discursul susţinut la deschiderea SNIB.

Peste 50 de companii îşi expun produsele şi ofertele, în perioada 30 martie – 2 aprilie 2023, la Salonul Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome & Adventure. Sunt firme care îşi desfăşoară activitatea în domeniul nautic de agrement şi în cel destinat producţiei şi distribuţiei de autorulote. Nu lipsesc nici şcolile de navigaţie şi prestatorii de servicii conexe, produse şi accesorii dedicate domeniilor camping şi lifestyle.

Evenimentul se desfăşoară în hala istorică Laminor, a cărei restaurare a fost finalizată anul trecut. Programul de vizitare al Salonului Nautic Internaţional Bucureşti este: joi, vineri şi sâmbătă, de la 10:00 la 18:00, iar duminică, de la 10:00 la 17:00.

SNIB este susţinut de Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, Primăria Sectorului 3, Forţele Navale Române şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Biroul de Presă al CCIB