IMG_3710

Acord de cooperare încheiat între CCI București și CCI Serres (Republica Elenă)

La 18 ianuarie a.c., Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) în parteneriat cu Biroul pentru Afaceri Economice si Comerciale din cadrul Ambasadei Republicii Elene în România și Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română (HRCC) au organizat, în Aula Carol I a Palatului CCIB Business Center, Forumul „Parteneriatul de afaceri româno-elen”, ocazionat de vizita în România a două misiuni economice elene, una organizată de Camera de Comerț și Industrie Serres și cealaltă de firma North Events cuprinzând firme din alte regiuni ale țării.

Cu această ocazie, preşedintele CCIB şi președintele CCI Serres au semnat un Acord de cooperare, în baza căruia, în perioada următoare, cele două camere vor derula un program comun de evenimente dedicate unei mai bune cunoașteri a comunităților de afaceri a Capitalei și a prefecturii Serres, precum și promovării schimburilor comerciale și cooperării economice bilaterale.

Președintele CCI Serres, dl. Christos Meglas, a subliniat că dorește o colaborare de lungă durată cu CCIB și a invitat partenerii români să includă în agendă o misiune economică în prefectura Serres, regiune care concentrează 10% din producția agricolă a Greciei, cu o infrastructură dezvoltată și cu potențial turistic.

Acesta este cel de-al cincilea Acord de cooperare încheiat de CCIB cu Camere de Comerț și Industrie din Republica Elenă, după cele semnate cu CCI Ilia (2014), CCI Salonic și CCI Atena (ambele reactualizate în septembrie 2017) și CCI Evia (2018).

 


Articolul anterior
SMART LAW CONFERENCES – Legea nr. 310/2018. Modificările și completările aduse Codului de procedură civilă
Articolul următor
Cerere de ofertă Kazahstan: kituri laborator, dezinfectanti