ccib_img_1378793880_business_forum_sept_2013_023_S1[1]

Acord de colaborare CCIB – Beijing Bulk Commodity Exchange

În perioada 31 august – 8 septembrie 2013, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat o misiune economică la Beijing. Din delegaţia condusă de Mihai Andriţoiu, preşedintele Secţiunii Comerţ şi vicepreşedinte al Camerei bucureştene, au făcut parte reprezentanţi ai unor firme specializate din domeniul alimentar, industria produselor cosmetice, energie, servicii juridice, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Cu această ocazie, a fost semnat un acord de colaborare între CCIB şi Beijing Bulk Commodity Exchange (parte a China International Trading Platform), datorită căruia companiile din ţara noastră care doresc să opereze în China vor putea beneficia de sprijin în ceea ce priveşte înregistrarea produselor româneşti pe această piaţă.

Programul profesional al misiunii a inclus participarea la Forumul de afaceri organizat la Ambasada României în R. P. Chineză, cu ocazia Sesiunii Comisiei Guvernamentale China-România.

Membrii delegaţiei române au beneficiat de întâlniri personalizate organizate de Biroul de reprezentare al CCIB de la Beijing şi au participat la întrevederi cu reprezentanţi ai unor camere de comerţ locale şi ai unor organizaţii profesionale.

Biroul de Presă al CCIB

Articolul anterior
Reprezentanta CCIB la Berlin, cu sprijinul ICD
Articolul următor
WordPress Tutorial German with Impreza