Oportunitate de export de  echipamente, servicii și atragere investitori – sector industria curățeniei și igienă

 

Va transmitem oportunitatea de cooperare cu Asociația Internațională a Industriei de Curățenie (ISSA—The Worldwide Cleaning Industry Association https://www.issa.com/about-issa) cu sediul in Mainz – Germania prin care se oferă firmelor românești, interesate în internaționalizare, sprijin în vederea colaborării cu firme de profil din întreaga lume. Focusul sectorial cuprinde, printre altele: producători de subansamble/semifabricate/ echipamente și substanțe de curățenie, materiale de protecție sanitară, PPE, sisteme și servicii conexe, atât pentru aplicații industriale, profesionale cât și private. Datele de contact ale Vice-președintelui EMEA al ISSA vor fi puse la dispoziția firmelor RO solicitante de către BPCE Haga sau Bonn.

 

Totodată pe platforma Interclean Amsterdam www.intercleanshow.com/ se poate regăsi instrumentul de match making pus la dispoziție de către RAI Amsterdam și care până la 31.12.2020 este oferit gratuit. Pe baza acestuia se pot identifica și lansa contacte directe cu potențiali clienți, investitori sau colaboratori din această industrie. Detalii despre alte târguri din domeniu organizate în R.F.Germania pot fi obținute la adresele de Internet: https://cleanzone.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html (Frankfurt am Main, 18-19.11.2020) https://www.cms-berlin.com/ (Berlin, 21-24.09.2021), https://www.rationell-reinigen.de/messe/158/9227.

 

Pentru sprijin pe piața Germaniei și a Olandei puteți apela la serviciile oferite de Birourile României de Promovare Comercial-Economică de la Bonn și Haga, ale căror date de contact le regăsiți mai jos: