Oportunitate de participare la Asian Financial Forum, 13-14 Ianuarie 2020 – Hong Kong

În perioada 13-14 ianuarie 2020 Consiliul de Dezvoltare Comercială din Hong Kong (Hong Kong Trade Development Council), organizează Forumul Financiar Asiatic (AFF), cea mai mare platformă de investiții financiare și profesionale din Asia.

 

Asian Financial Forum aduce împreună unii dintre cei mai influenți lideri ai comunității financiare și de afaceri globale pentru a prezenta dezvoltări și tendințe ale pieței dinamice asiatice. Ediția precedentă a acestui forum s-a bucurat de prezența a 130 de vorbitori, reprezentanți ai guvernului și mediului de afaceri și financiar, temele principale fiind oportunitățile și provocările pe care continentul le înfruntă în domeniul financiar.

 

La acest eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ai instituțiilor financiare, deținătorii proiectelor care se află în căutare de parteneri de investiții, leaderi, manageri și directori de corporații, reprezentanți ai guvernelor, investitori, formatori de opinie și intermediari financiari.

 

Principalele subiecte ale acestui forum sunt: New Economy and Sharing Economy, Startups & Entrepreneurship, Green Finance and Impact Investment, Risk Management ,Fintech, Insurtech, Blockchain, Cyber Security.

 

Informații suplimentare privind acest eveniment pot fi găsite accesând link-ul:

www.asianfinancialforum.com

 

Participarea la Asian Financial Forum costa 1400 USD/persoana (Forum Full Pass). Cei care se inregistreaza inainte de 30 iunie 2019 pot obtine un discount de 50%, deci participarea costa 700 USD/persoana.

Înregistrarea se face online, accesând link-ul:

http://www.hktdc.com/te/enquiry_form.htm?EVENT_ID=229149&locale=en_US

Dupa inregistrare veți primi un cod cu care puteti sa obtineti discount-ul si cu care puteti sa finalizați înregistrarea și să plătiți taxa de participare pe platforma online care va fi deschisă în septembrie.