AGRA Slovenia 2019: Expoziția Internațională de Agricultură și Alimentație

Prin amabilitatea Ambasadei României în Republica Slovenă, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a primit informaţia că în perioada 24-29 august 2019, la centrul expoziţional din Gornja Radgona (R. Slovenia), se va desfășura expoziția internațională“ AGRA – 57th International Fair Of Agriculture And Food” (www.sejem-agra.si).

La AGRA 2019, vor fi promovate cele mai noi tipuri de mașini și utilaje pentru prelucrarea și ambalarea produselor alimentare, materiale, utilaje și sisteme agricole și forestiere, pe care cumpărătorii interesați le pot achiziționa direct de la producători.

Programul târgului va cuprinde o serie de seminarii și întâlniri cu importatori din Europa Centrală.

Organizatorul evenimentului este Pomurje Fai, firmă specializată în organizarea de târguri, expoziții și evenimente, în colaborare cu Academia de Agricultură din cadrul Ministerului Agriculturii și Alimentației din R. Slovenia. Date de contact: Andrej Slogovič, director de proiect, E-mail andrej.slogovic@pomurski-sejem.si, telefon +386 (0) 2 564 2 112; Jana Dimec, director de proiect, mail jana.dimec@pomurski-sejem.si,telefon +386 (0) 2 564 2 108.

Pentru detalii suplimentare, adresați-vă BPCE Ljubljana: Marius Cristea, consilier economic, telefon +386 1 505.82.94, E-mail: marius.cristea@dce.gov.ro.