Târgul virtual ISTF – Industrial Subcontracting Trade Fair, 17 februarie 2021

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Sectia comerciala a Ambasadei Austriei, va informam despre organizarea Târgului virtual ISTF – Industrial Subcontracting Trade Fair, in data de 17 februarie 2021.

 

Scopul acestui târg virtual in domeniul industriei este de a conecta producătorii și companiile de servicii din sud-estul Europei cu cumpărători din Austria și din întreaga Europă. Companiile vor avea ocazia de a descoperi sute de potențiali clienți noi într-o zi și de a intra în contact personal cu aceștia prin conferințe video în timp real. În decembrie 2020 a avut loc prima editie a acestui târg virtual si a beneficiat de participarea a peste 100 de expozanți și 500 de vizitatori din peste 20 de țări.

Informatii despre ISTF – Industrial Subcontracting Trade Fair și condițiile de participare puteti accesa la urmatorul link: https://www.istf.eu/ .

Eventuale clarificari suplimentare se pot obtine contactand Ambasada Austriei – Sectia Comerciala, Strada Logofat Luca Stroici 15, Secctor 2, București

T +40 372 068 900; Mail: bukarest@advantageaustria.org; Website; www.advantageaustria.org/ro

 

Articolul anterior
Maroc: Oficiul National al Apei Potabile: Furnizarea de echipamente de aductiune
Articolul următor
ILDEX Indonesia – the 5th International Livestock, Dairy, Meat Processing and Aquaculture Exposition, 24-26 November 2021 Jakarta