Oportunitate de a participa la Forumul economic în format hibrid “Business partnership between the EU and Central Asian countries”, Bishkek Republica Kârgâză

Stimata Doamna/Stimate Domn

Presedinte/Director General/Director/Administrator

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) are plăcerea de a vă anunța cu privire la desfășurarea unui forum de afaceri, care se va organiza în format hibrid, în marja Forumului Economic UE-Asia Centrală (în anexă 1 traducerea neoficială a Notei Verbale în limba engleză) pe data de 5 noiembrie a.c., orele 9:00-13:30 (ora României), în Bishkek Republica Kârgâză .

Scopul organizării forumului de afaceri este acela de a oferi o platformă de interacțiune directă pentru mediile de afaceri din Uniunea Europeană și Asia Centrală, cu prezență fizică sau online la eveniment. Tematicile principale care vor fi abordate la forum de afaceri vor fi:

– “Creative and Green Economy. New realities”,

-”Business environment. Investment and trade cooperation opportunities”. Colaborări în sectorul PPP și sectorul IMM-urilor.

 

Totodată, în Anexa 2 regăsiți un proiect de program, iar în Anexa 3 o descriere succintă a evenimentului și link-ul pentru înscrieri la eveniment.

Potrivit organizatorilor, cei interesați trebuie să confirme și să se înscrie până la data de 29 octombrie.

Persoana responsabilă din partea MAE kârgâz este Asankan Mahabat, secretar III din cadrul departamentul politic, adresa de mail: economdiplomacy.mfa.kg@gmail.com, telefon și Whatsapp: +996708470099.

Pentru informații suplimentare, sprijin și îndrumare instituțiile, patronatele, asociațiile profesionale şi firmele interesate sunt rugate să se adreseze Biroului de Promovare Comercial Economică (BPCE) din cadrul Ambasadei României din R. Kazahstan (acreditată și în R.Kârgâză),

Dlui. Nicolae Păvălucă, consilier economic, Tel.: +7 7172 79 06 01; E-mail: astana@dce.gov.ro.

 

CCIB recomandă firmelor și companiilor interesate să participe la acest eveniment, urându-le mult succes în internaționalizarea afacerilor.