Cairo International Fair: 20-29 martie 2019

Vă informăm că în perioada 20-29 martie 2019 se va desfășura cea de a 52-a ediție a Cairo International Fair (CIF), una dintre cele mai importante expoziții internaționale din Africa și Orientul Mijlociu. Conform organizatorilor (Ministerul Comerțului și Industriei), evenimentul va avea loc în cadrul Egypt Expo and Convention Authority (EECA).

În anul 2018, CIF s-a bucurat de prezența a peste 600 de expozanți din 23 de țări fiind vizitat de peste 1,5 milioane vizitatori unici. Pentru cea de a 52-a ediție a evenimentului, care va avea loc în perioada sus menționată, organizatorii se așteaptă la prezența a peste 600 de expozanți din 25 de țări, a peste douăzeci de mii de oameni de afaceri și peste 2 milioane de vizitatori unici.

Menționăm că, până în anul 2010, România a avut o prezență constantă la acest eveniment, fiind organizat pavilion național în cadrul programului guvernamental de promovare a exportului (PPE).

Se va organiza cea de-a treia sesiune a Comitetului mixt de cooperare economică, ştiinţifică şi tehnică România-Egipt, la Cairo în perioada 26-28 februarie 2019.

Mai multe informații relevante privind CIF se pot regăsi pe pagina web a evenimentului http://www.cairofair.com/about.html .