foto CCIPH

Interes pentru dezvoltarea colaborării intercamerale

 

București, 17 februarie 2022

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Interes pentru dezvoltarea colaborării intercamerale

 

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), reprezentată de dl. Iuliu Stocklosa, președinte, și dl. Corneliu Samoila, președintele Secțiunii Industrie, vicepreședinte, a avut o întâlnire de lucru cu dl. Aurelian Gogulescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova.

În cadrul întrevederii, care a avut loc la sediul Camerei de comerț prahovene, s-a realizat un util schimb de informații privind activitatea curentă și cea viitoare, mai ales în contextul posibilei renunțări la restricțiile impuse de situația pandemică. Au fost prezentate modurile de organizare și funcționare a celor două instituții, serviciile camerale, evenimentele cele mai importante, programele de formare profesională, învățământ dual, activitățile în domeniul relațiilor externe, dar și al relațiilor cu autoritățile. S-a pus accent pe posibile colaborări în domeniile prezentate, atât la nivelul celor două camere, cât și al membrilor acestora.

Ca o noutate în activitatea camerală, dl. Iuliu Stocklosa, președintele CCIB, a prezentat programul cultural lansat anul trecut de Camera bucureșteană, în parteneriat cu Lanto Comunication, în cadrul căruia începând cu 1 martie a.c. vor fi organizate  Serate muzicale săptămânale în București la Palatul CCIB. “Ne-ar face mare plăcere ca printre spectatori să regăsim colegi din Camera prahoveană și reprezentanți ai firmelor și organizațiilor din acest județ”, a afirmat Iuliu Stocklosa, președintele CCIB.

Întâlnirea se înscrie în programul conducerii CCIB de extindere a colaborării intercamerale, în vederea concretizării de parteneriate pentru promovarea intereselor membrilor Camerei bucureștene atât în alte regiunii ale țării, cât și de identificare de parteneri pentru internaționalizarea în comun a afacerilor.

Biroul de Presă al CCIB