CCIB – membru invitat permanent la lucrarile Consiliului de Export

În cadrul întâlnirii lunare a Consiliului de Export, structură reprezentativă de parteneriat public – privat, având ca scop promovarea exportului românesc de bunuri și servicii, membrii Consiliului au aprobat, în unanimitate, cererea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) de a deveni membru invitat permanent la lucrările și activitățile acestuia.

”Internaționalizarea afacerilor firmelor și companiilor bucureștene constituie un obiectiv important în Strategia de relații internaționale a camerei noastre, iar printr-o prezență activă la Consiliul de export dorim să promovăm și să susținem mai bine interesele economice atât ale membrilor noștrii, cât și a întregului mediu de afaceri din capitala României” a declarat prof. univ. dr. Sorin Dimitriu, în prezentarea solicitării în fața membrilor Consiliului de Export.

În acest fel CCIB va avea posibilitatea să – și informeze în timp real membrii și pe toți cei interesați asupra deciziilor care se vor lua în Consiliul de Export și mai ales asupra oportunităților de a participa la programul guvernamental de promovare a exportului (PPE), precum și la alte programe destinate susținerii mediului de afaceri autohton, gestionate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Biroul de Presă al CCIB

Articolul anterior
Presedintele CCIB, la Dezbaterea Start-Up Nation 2017
Articolul următor
Invitatie Open House Networking – protectia proprietatii industriale, 15 noiembrie, 10:00, Palatul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti