CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București 2024

CCIB, partener la SALONUL NAUTIC INTERNAȚIONAL BUCUREȘTI – CARAVAN, MOTORHOME & ADVENTURE

 

 

În perioada 28-31 martie 2024 se va desfășura în București, în Hala Laminor cea de a 14-a ediție a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure.

Evenimentul se va desfășura pentru a doua oară în Hala Laminor și va reuni peste 50 de companii de profil din țară și din afara acesteia.

Expoziția devenită tradițională, are ca scop promovarea domeniul nautic de agrement și cel al rulotismului (caravaning) și reprezintă un reper important atât pentru industrie cât și pentru cei pasionați. De asemenea, evenimentul unic în România este urmărit cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa care vor să își extindă aria de reprezentare și în țara noastră.

„Prezența noastră la acest salon internațional este firească, prin prisma rolului pe care îl are Camera București – acela de a susține dezvoltarea organică a comunității de afaceri. Pe de altă parte, consider că sectorul nautic și cel de adventure se vor dezvolta constant. În acest context, ne dorim să promovăm, prin mijloace specifice, oportunitățile oferite de aceste industrii”, a subliniat domnul Iuliu Stocklosa, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) la ediția anterioară a manifestării.

Expozanții vor întâmpina publicul cu multe noutăți și promoții în cădirea istorică readusă la viață anul trecut după un lung proces de restaurare și o inaugurare cu mare fast concomitent cu deschiderea oficiala a celei de a 13-a ediții a evenimentului.

De asemenea vor fi multe premiere absolute Made in Romania și nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle.

 

Și anul acesta grupurile de copii din clasele 1-8 (organizate, însoțite și anunțate) vor avea acces gratuit .

 

Am constatat cu mare bucurie că în ultimii ani oamenii care sunt pasionați de hobby-urile reprezentate în cadrul evenimentului, și-au reafirmat interesul real pentru expoziție lăsând în plan secund luarea unor decizii de achiziție direct din mediul online, unde surprizele pot fi uneori neplăcute. Interacțiunea directă între vânzător și cumpărător rămâne în continuare calea corectă pentru luarea celei mai bune decizii, mai ales atunci când avem posibilitatea să comparăm mai multe produse similare/asemănătoare reunite într-un singur eveniment. Vă așteptăm cu drag să navigăm împreună în labirintul de hobby-uri inedite! ”  Ionuț Tudose Organizator

 

Program: Joi de la 10:00 la 18:00; Vineri și Sâmbătă de la 10:00 la 19:00 Duminică de la 10:00 la 17:00.

Tariful este de 40 Lei/persoană

Informații găsiți și pe site-urile evenimentului www.salonulnauticbucuresti.ro , www.caravanshow.ro .

Contact: office@caravanshow.ro , office@bucharestboatshow.com

Organizator Ionuț Tudose Telefon: 0723296367