4banner-site-program-lucru-forta-majora

În perioada stării de urgență, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) lucrează cu publicul după un program normal


Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) continuă să ofere servicii de asistență, consultanță și reprezentare adaptate stării de urgență națională pe care o traversăm și își exprimă solidaritatea cu membrii săi și cu comunitatea de afaceri în general.

CCIB a organizat un serviciu de permanență în cadrul sediului, ca expresie a continuității operaționale pentru chestiuni urgente cu membrii săi și cu potențialii clienți. Acest serviciu permanent este destinat în principal, primirii, analizării și eliberării de certificate de forță majoră companiilor solicitante, membre sau nemembre CCIB, precum și emiterii certificatelor de origine.

Întreaga echipă CCIB oferă serviciile specifice în temeiul procedurilor și normelor lucrului de la distanță. Dispunem de tehnologia necesară derulării activității în sistem „remote” și suntem disponibili telefonic și via e-mail (la email-urile si numerele de telefon mobile afisate pe site-ul nostru (www.ccib.ro), oferind serviciile la aceleași standarde de calitate ca întotdeauna.

În dorința de a veni în sprijinul membrilor noștri, așteptăm din partea acestora sesizarea, la mail: office@ccib.ro, a dificultăților concrete pe care le întâmpină în activitea curentă în această perioadă pe care, la rândul nostru, să le aducem la cunoștință membrilor Grupului de lucru interinstituțional pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României generat de efectele epidemiei Covid – 19 (GLI-ECOROM), care își desfășoară activitatea sub coordonarea Cancelariei Prim-Ministrului și Administrației Prezidențiale, prin Departamentul Politici Economice și Sociale.

Măsurile adoptate pot fi vizualizate pe site-ul CCIB.

Vă dorim multă sănătate și succes în activitatea Dumneavoastră.