Oportunitate de import bauturi alcoolice pentru piata americana

Stimata doamna/Stimate domn

Presedinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial Economică din Washington, va informam despre interesul concret manifestat de o firmă americană nou-înființată (managementul este româno-american), având sediul în orășelul Hollywood din statul Florida, de a realiza importuri de vin, bere și băuturi spirtoase din România.

 

Firma are sediul în Florida, are obținute toate avizele TTB (Alcohol and Tabacco Tax and Trade Bureau) pentru efectuarea de importuri de băuturi alcoolice și intenționează deschiderea unor puncte de distribuție și în state precum New York, Illinois sau California.

 

Având în vedere cele mai sus-precizate, va rugăm sa comunicati interesul dvs., respectiv datele de contact din partea companiei pe care o reprezentați (telefon mobil/WhatsApp, e-mail, funcție în cadrul companiei etc.) dlui. Răzvan Dumitrescu, ministru consilier la BPCE Washington, care vă va pune în legătură directă cu importatorul american pentru discuții concrete referitoare la condițiile minime de export ale produselor solicitate pentru piața SUA (prețuri FOB sau variante).

 

Pentru orice neclarități în legătură cu această solicitare/comunicarea interesului de colaborare, datele de contact ale dlui Răzvan Dumitrescu, ministru consilier, sunt urmatoarele:

Cell:     +1 202 8730063
Fax:     +1 202 2324748
E-mail:  washington.economic@mae.ro