Invitație de participare la webinarul „Public Health Industry”, 15-20 aprilie 2022

În perioada 15-20 aprilie 2022, Camera de Comerț pentru Import și Export de Medicamente și Produse Medicale din R.P. Chineză (CCCMHPIE[1]), intenționează să organizeze un webinar online (de tip B2B – matchmaking), dedicat industiriei medicale. Scopul webinar-ului este de a crea oportunități de cooperare ( în domeniul investițiilor, comerțului, joint venture, cooperare în domeniul cercetării și dezvoltării, etc) între companiile din Europa Centrală și de Est și cele din R.P. Chineză.

În cadrul webinar-ului sunt invitate să participe companii din industria farmaceutică, biofarmaceutică, producători și distribuitori de dispozitive medicale, produse cosmetice, nutraceutice, etc.

Potrivit informațiilor oferite de către organizatori, de partea chineză sunt invitate să participe aproximativ 100 de companii, membri ai China-CEEC Public Health Industry Alliance. În funcție de numărul de societăți înscrise, se va stabili atât data cât și durata exactă de desfășurare a webinar-ului, nu mai mult de două ore/zi. Menționăm că participarea este cu titlu gratuit, iar înscriere se poate face până la data de 31 martie 2022.

 

În vederea promovării imaginii de țară, a serviciilor și a produselor românești pe piața din R.P. Chineză, considerăm oportună diseminarea informațiilor sus menționate în rândul companiilor și asociațiilor românești din industria mediacală și farmaceutică.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la organizarea webinar-ului, vă rugăm să regăsiți anexat formularul de înscriere, coordonatele de contact ale organizatorilor și lista cu membri China-CEEC Public Health Industry Alliance. (Anexă 1, Anexă 2)

 

Anexe:

·      Anexa 1 – Formular de înscriere și date de contact ale organizatorilor, 2 pagini;

·      Anexă 2 – Listă membri China-CEEC Public Health Industry Alliance, 6 pagini.

[1] CCCMHPIEhttp://en.cccmhpie.org.cn/