banner Focus 2022-800

Conferinta FOCUS București – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară – 8 iunie 2022

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) vă invită miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 9:00, la a patra ediție a Conferinței FOCUS București – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară, ce va avea loc în Aula Carol I din sediul nostru istoric – Palatul CCIB, situat în str. Ion Ghica nr. 4, București.

Cu o tradiție de aproape 155 de ani de activitate neîntreruptă în slujba oamenilor de afaceri, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti oferă companiilor instrumentele și soluțiile pentru a performa în competiția globală, creând o veritabilă platforma de dialog între diverșii actori implicați în activitatea economică și de dezvoltare a Bucureștiului.

În cadrul celei de-a patra ediții a conferinței FOCUS BUCUREȘTI vor fi abordate teme de mare interes pentru comunitatea de afaceri, dintre care enumerăm: digitalizarea administrației si accesul operatorilor economici la serviciile publice pentru rezolvarea problemelor administrative și fiscale, București Smart City – soluții și oportunități, infrastructura de transport – provocări și soluții inteligente, modele de economie circulară, și nu în ultimul rând, proiecte și investiții PNRR.

FOCUS BUCUREȘTI – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară aduce împreună cei mai importanţi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri reunite în jurul CCIB şi reprezentanți ai administraţiei centrale şi locale, şefii principalelor instituţii implicate în reglementarea activităţii firmelor din Capitală, pentru a clarifica problemele apărute în relaţia autorităţi – mediu de afaceri şi pentru a identifica împreună soluţii şi bune practici menite să transforme Bucureştiul într-o metropolă modernă a businessului românesc.

Graţie speakerilor prezenți la conferinţă, persoane cu experienţă deosebită şi cu putere de decizie, suntem convinşi că evenimentul va ramâne unul de referinţă pentru metropola bucureşteană.

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția confirmării prezenței dumneavoastră  in prealabil la  email: membri@ccib.ro.

În plus, vă invităm să profitați de posibilitatea promovării companiei, achiziționând unul din pachetele de parteneriat puse la dispozitia dumneavoastră. În acest sens, vă invităm să contactați pe dna Cristina Șerbanescu, Sef Birou Comunicare şi Protocol, e-mail: cristina.serbanescu@ccib.ro sau tel. 0730 990 764.

Articolul anterior
Oportunitate de afaceri cu SUA – comerț cu produse agricole
Articolul următor
Forumul de Afaceri Romania – Muntenegru, Podgorica, 26 mai 2022