Curs de intiere aferent calificarii Tehnician in automatizari, cod NC 3114.3.8.

Curs de initiere „Automate programabile în sistemele de automatizare moderne. Configurare şi utilizare, inclusiv prezentarea Standardului IEC 61131 pentru automate programabile”, aferent calificarii Tehnician in automatizari, cod NC 3114.3.8.

Cursul se desfasoara in cadrul proiectului strategic „Formarea profesionala in domeniul materialelor noi cu aplicatii in mecanica si mecatronica – PROFMEC”, POS DRU 81/3.2/S/ 58103, implementat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Metale Neferoase si Rare (INCDMNR-IMNR), IPROLAM SA Bucuresti, Incubatorul Tehnologic si de Afaceri INMA-ITA, Camera de Comert si Industrie Dolj (CCI Dolj), Camera de Comert si Industrie Neamt (CCI Neamt) si Camera de Comert si Industrie Prahova (CCI Prahova).

Durata: 35 de ore

Competenţe: Absolventul acestui program de initiere va putea sa: identifice automatele programabile dupa dimensiunea magistralei de date; recunoasca configuraţia de bază a automatelor programabile cu prelucrare la nivel de bit; examineze utilizarea automatelor programabile cu prelucrare la nivel de bit la implementarea automatelor cu stari finite.

Cerinţe: studii medii

Cursul este autorizat CNFPA si imbina prezentarea teoretica cu demonstratii, exercitii si aplicatii practice pe standurile de instruire aferente Centrului de Training – Formare profesionala al IPROLAM SA, partener in cadrul proiectului PROFMEC. Cursantii care parcurg cu succes acest program de perfectionare primesc un Certificat de absolvire si un Supliment de competente eliberate de CNFPA si recunoscute la nivel national.

Conditii pentru inscriere si participare: studii medii

Acte necesare:
• certificat de nastere (copie)
• carte de identitate (copie)
• certificat de casatorie – pentru persoanele care si-au schimbat numele (copie)
• acte studii (copie)
• adeverinta
formular de inscriere
acord prelucrare date
declaratie de participare

Nu se percep taxe de participare sau examinare

Contact:
Georgia Sima, manager proiect
Bd. Octavian Goga nr. 2, Tronson 1, et 7, cam 3
Telefon: 021 311 4499
e-mail: georgia.sima@ccib.ro