banner site – dezvoltare personală

Curs „Dezvoltare personală și branding personal”, 23-24 februarie 2018

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) în parteneriat cu SC Global Consulting & Training Center SRL organizează cursul „Dezvoltare personală și branding personal” în perioada 23-24.02.2018, la sediul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 3, sala 66-67.

Obiectivele cursului

  • Dezvoltarea încrederii în sine şi siguranţei de sine ca elemente de bază ale unei personalităţii armonioase și orientate spre succes;
  • Dezvoltarea unor abilităţi de viaţă: gândire pozitivă, eficiență personală, planificarea carierei, imaginea profesională.
  • Cunoaşterea, exersarea şi aplicarea unui set de instrumente şi tehnici cu impact în transformarea atitudinală şi dezvoltarea personală și profesională.
  • Stabilirea unui plan de dezvoltare personală individual.

Structura cursului

Modul 1: Imagine de sine și stimă de sine. Construcția de sine;

Modul 1: Un model de dezvoltare personală: fereastra Johari;

Modul 2: Carieră. Construcția carierei și elemente de branding personal;

Modul 3: Coaching și construirea unui plan de dezvoltare individual.

Conţinutul modulelor de curs

Cursul este organizat în trei module interactive, cu exerciții experențiale, exemple concrete, simulari  de situatii și plan de dezvoltare individual.

Ziua 1 (23.02.2018), orele 9.00-14.00

Modul 1: Imagine de sine și stimă de sine. Construcția de sine- Se concentrează pe elemente cheie de formare a imagini de sine și sensul acestora pentru a contura nivelul actual al stimei de sine. Se va aplica un test de identificare a stimei de sine.

Modul 1: Un model de dezvoltare personală: fereastra Johari – vizează un model de dezvoltare personală folosindu-se situația de grup creată. Dezvoltarea personală se realizeză întotdeauna în relație cu celălalt.

Ziua 2 ( 24.02.2018), orele 9.00-14.00

Modul 2: Carieră. Construcția carierei și elemente de branding personal- vor fi identificate momente cheie în construcția carierei și impactul unor decizii asupra acesteia. În urma explorării carierei și analizei imaginii profesionale vor fi conturate sugestii de branding personal.

Modul 3: Coaching și construirea unui plan de dezvoltare individual. Pornind de la portofoliul individual și sub îndrumarea consilierului va fi construit un plan de dezvoltare personală și a carierei.

Desfasurarea cursului

  09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00
Ziua 1 Primirea și inregistrarea participanților, oferirea materialelor suport Introducere, utilitatea practică a cursului Exercitiu experential privind construcția imaginii de sine Impartasirea experientelor Modalități de dezvoltare personală Acceptare de sine și gândirea pozitivă
Definitivarea documentelor necesare participării la curs Aspecte teoretice fundamentale Constientizarea atuurilor personale   Fereastra Johari Briefing privind activitățile din ziua 1 de curs
Ziua 2 Cuvântul organizatorilor Cariera și construcția carierei Analiza imaginii profesionale și identificarea de strategii de branding personal Identificarea dificultăților de dezvoltare. Plan de dezvoltare personală. Coaching Informarea cursanților privind alte cursuri oferite
Actualizarea informațiilor transmise anterior Exerciții practice:

linia carierei

Analiza conturilor de social media, alte tehnici Activități practice Concluzii și operaționalizare Feed-back si oferirea
Diplomelor de participare

Participanţi

Cursul este deschis tuturor celor interesati să își dezvolte potentialul și să se orienteze rapid către succes aplicand tehnici eficiente de comunicare, dezvoltare personală și coaching.

Beneficii

Cursantii beneficiaza de metode de training, consiliere și coaching moderne în urma cărora vor dobândi competențe  în domeniul dezvoltării personale și cu impact asupra dezvoltarii profesionale și eficienței la nivel organizațional. Cursanții vor fi consiliați în vederea unei mai bune cunoaștere de sine și a unei atitudini pozitive însoțită de tehnici actuale de marketing personal care să garanteaze un nivel mai înalt al forței personale(încredere în sine și respect de sine). Activitatea va urmări stabilirea unui plan de dezvoltare individual.

Toti cursantii primesc suportul de curs precum si diploma de participare emisa de Camera de Comerț și  Industrie și de SC Global Consulting & Training Center SRL.

Preţul cursului

375 lei /participant ( scutit TVA).

Firmele membre ale CCIB beneficiază de reducerile corespunzătoare nivelului de cotizaţie, dacă aceasta este achitată la zi.

Plata cursului se face în contul bancar al SC Global Consulting & Training Center SRL

cod fiscal: 30603518;Reg. Com.: J40/9897/2012

Sediul: Str. Tulnici, Nr. 4, Bl. 46, Sc. 2, Et. 5, Ap. 90, Sector 4, Bucuresti

IBAN: RO80RNCB0484129123930001 (RON);Banca: BCR, Sucursala Romana

Inscriere

Înscrierea la curs se face prin transmiterea formularului de participare prin e-mail: ana.dulgheru@ccib.ro si/sau anca.apalaghiei@ccib.ro, persoane de contact Ana Dulgheru si Anca Apalaghiei , tel. 0730.990756 ; 0730.980.807; 0213114499; Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Formator

Dna. Dr. Ramona Richiteanu –Nastase este lector universitar la Academia de Studii Economice din București, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, doctor în Științe ale Educației, cu o experiență de peste 10 ani în educație/ formare/consiliere: proiecte şi programe educative  naționale, internaționale sau în cadrul unor ONG-uri (Centrul Român pentru Educație Economică, Educația 2000+), consiliere individuală şi consiliere de grup (elevi, studenți și familiile acestora, cadre didactice, șomeri), 10 ani de experienţă la catedră în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic al Academiei de Studii Economice din Bucureşti (titular de curs pentru disciplinele Teoria și metodologia curriculumului, Teoria și metodologia instruirii, Teoria și metodologia evaluării, Consiliere și orientare) și 6 ani ca formator al Institutului Național al Magistraturii (Dezvoltare Personală și Comunicare, șef de departament).

În speranţa că acest  curs prezintă interes pentru dumneavoastră,aşteptăm confirmarea participării până la data de 20.02. 2018.

Cu stimă,

George VODISLAV

Director General

Articolul anterior
Curs „Tehnici moderne privind sănatatea și securitatea în muncă (SSM)”, 16-17 februarie 2018
Articolul următor
Curs „Indreptar economic pentru managerul de succes. De la teorie la practica”, 23-24.02.2018