54776c7959ef7b0313d7c8ad3b524af6

Expoziția Internațională GastroPan Arad – 28-30 Martie 2019

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (CCIAA) a anunțat organizarea celei de-a 11-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan, ce va avea loc în perioada 28-30 martie a.c. la Arad.

 

Domeniile acestei expoziții sunt: panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, furnizare de echipamente, accesorii și consumabile pentru baruri, cluburi, cafenele, ceanării, hoteluri, pensiuni, unități fast-food, firme de catering, inclusiv hipermarketuri și supermarketuri.

 

La acest eveniment este așteptată prezența reprezentanților unor firme internaționale în acest domeniu. La ediția de anul trecut au participat firme din mai multe țări, printre care se numără Germania, Spania, SUA, Franța, China și Egipt.

 

Condițiile de cazare atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, pot fi accesate la adresa https://gastropan.ro/index.php/ro/vizitatori/cazare.

 

Cei interesați să participe la acest eveniment în calitate de expozanți, sunt rugați să completeze formularul disponibil la adresa https://gastropan.ro/index.php/ro/expozanti/formular-de-inregistrare. Ulterior, acestora li se va transmite formularul de intenție al expozanților, un document care include informații despre tipurile, dimensiunile și costurile standurilor disponibile. După completare, acest document va trebui trimis organizatorilor la adresa de e-mail info@gastropan.ro.

 

Cei interesați să participe la această expoziție în calitate de vizitator pot completa formularul în vederea obținerii unui talon de acces gratuit la adresa https://gastropan.ro/index.php/ro/vizitatori/talon-de-acces-gratuit.

 

Pentru detalii despre condiţiile de participare ca expozant sau vizitator la GastroPan 2019, puteți contacta organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-575.556 sau la adresa de e-mail info@gastropan.ro