Expozitia Internationala ”India International Garment Fair – IIGF 2019”

In perioada 16 – 18 ianuarie 2019, va avea loc la Centrul Expozițional India Expo Mart Greater Noida /New Delhi, cea de-a 62-a ediție a Târgului International “India International Garment Fair 2019 – IIGF” – cea mai reprezentativă manifestare expozițională în domeniul industriei de confecții și îmbrăcăminte din India.

 

Evenimentul se va concentra pe promovarea produselor de trend, fiind o oportunitate pentru firmele producătoare și exportatoare, care își propun să pătrundă și să prospecteze piața indiană. Evenimentul va aduce sub același acoperiș expozanți și vizitatori din întreaga lume, implicați în industria textilă și confecții.

 

IIGF a cunoscut o traiectorie ascendentă considerabilă în ultimii 31 de ani, devenind în timp cea mai mare manifestare expozițională din domeniu, în zona Asiei de Sud-Est. Cu peste 357 de expozanți proveniți din India, târgul a înregistrat o căutare din ce in ce mai mare din partea comunității internaționale de profil.

 

Expozanții de la IIGF 2019 vor prezenta colecțiile de toamna / iarna 2019-20 pe parcursul a trei zile. Produsele din cadrul expoziției acoperă întreaga gamă de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați si copii, inclusiv accesorii de moda. IIGF furnizează o platformă de rețea pentru cumpărători-vânzători care ajută la generarea de afaceri în valoare de aproximativ 200 de milioane de dolari la fiecare ediție

Organizatorul evenimentului, Consiliul de Promovare a Exporturilor pentru Imbracaminte si Confecții din India sub egida Ministerului Textilelor, în intenția de a încuraja participarea unor cumpăratori din ramură, pune la dispoziție pachete prin care sunt suportate cheltuieli de deplasare pentru participanții străini. Astfel se decontează cheltuieli de cazare pentru trei nopți, la un hotel de 5 stele, sau bilete de avion pentru câte un delegat al firmelor straine participante.

 

Detalii si informatii suplimentare se pot gasi si pe site-ul organizatorului: https://www.indiaapparelfair.com. iar cei interesati de aceasta oportunitate pot contacta direct organizatorul la coordonatele urmatoare: Consiliul indian de Promovare a Exporturilor de Confectii si Imbracaminte, la coordonatele urmatoare: tel: +91-124-2708027 / 8129, persoane de contact dl. Lalit Thukral, email: info@indiaapparelfair.com.