forum-coreea

Forum de Afaceri România – Republica Coreea, 30 august 2022, sala Aurel Ghibuțiu, CCIR Business Center

Stimata doamna/Stimate domn

Presedinte/Director general/Administrator

 

Avem placerea de a va informa despre organizarea Forumului de Afaceri Romania – Republica Coreea, eveniment ce va avea loc marti, 30 august 2022 la sala Aurel Ghibutiu, CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 3, incepand cu ora 10:00 (09:30 – inregistrare).

 

Forumul este organizat de Camera de Comert și Industrie a Romaniei (CCIR) in parteneriat cu KOIMA (Korea Importers Association) si se va desfasura cu prilejul vizitei in Romania a delegatiei KOIMA, condusa de domul Kim Byung – Kwan, presedintele organizatiei.

Delegatia va fi compusa din companii reprezentative coreene din următoarele domenii: IT, produse alimentare procesate și semiprocesate, vinuri și confecții.

Obiectivul participantilor coreeni este de a identifica produse si servicii din Romania pe care sa le importe pe piata din Republica Coreea.

Pentru mai multe informatii cu privire la formatul evenimentului, va rugam sa consultati Agenda Forumului de afaceri Romania – Republica Coreea.

 

In speranta ca evenimentul prezinta interes pentru compania dumneavoastra, atat pentru consolidarea promovarii bunurilor si serviciilor pe piata coreeana, cat si pentru identificarea de noi oportunitati de afaceri,  va rugam sa accesati formularul de înscriere online:

 

Participarea la eveniment este gratuita.

Termenul limita pentru inregistrare este 28 august 2022.

 

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa va adresati domnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relatii Bilaterale CCIR, e-mail: bogdan.cirstocea@ccir.ro , tel +40 374 474 358